søndag den 12. juni 2016

Den danske model Caroline Corinth i spansk Elle


Jeg vil altid have en vis interesse, nysgerrighed og gode forhåbninger for den danske model Caroline Corinth på grund af den dokumentar "Se min smukke datter", som Maya Albana instruerede om Carolines spæde start som model. Dokumentaren havde vel egentlig et fokus på moderen, der skulle forholde sig til, at datteren bevægede sig ind i en verden, hvor man som meget ung pige bliver vurderet på sit udseende af voksne mennesker ude i den store verden, og at hun som mor på sin vis skulle give lidt slip på sin datter... Anyways, sådan en dokumentar gør, at Caroline fik en "personlighed" i forhold til de hundredvis af andre unge modeller, man ser, og at man får en følelse af, at man "kender" hende. Man vil hende det godt.
Josephine Skriver medvirkede også i en "birolle" i dokumentaren, og hun har helt sikkert fået den vildeste karriere af de to modeller, men Caroline Corinth gør det også vældig fint. Hun får modeserier og kampagner rundt omkring rimelig tit, og hun optræder ind i mellem i udenlandske magasiner - dog ikke de mest prestigefulde magasiner, men dem lige under som fx her, hvor hun er på på en flod i det grønne for spansk Elle. Det er godt at se.
Modeserien er rigtig fin. Ikke noget særligt, men den inspirerer mig i forhold til location og khaki-farverned. Får lyst til at være rig junglefarer og drømmer mig ind i en anden verden for en kort stund.

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET
Ingen kommentarer:

Send en kommentar