mandag den 6. juni 2016

Grå kjole


Jeg står på billedet ved en kedelig tankstation (omend stadig fascinerende indenfor i butikken, fordi amerikanske tankstationskiosker er ret anderledes end danske) ved Brighton i Michigan. Det er varmt, meget varmt og tungt, så jeg er hoppet i en stropløs kjole fra H&M. Den er dog ikke så sommerlig i farven. Jeg har en del gråt tøj, da jeg er ret vild med mørkegrå... alene som her er mørkegrå nok også lidt kedelig og med asfalt i baggrunden, bliver det ikke så spændende.
Jeg har mine Marni-sandaler på, som jeg gik med 85 % tiden i USA. Jeg har købt dem på Trendsales for 400 kroner. Det var et sindssygt godt køb. De har vel kostet omkring 2000 kroner fra ny, og de var ikke brugt, for sælgeren kunne ikke passe dem. Jeg tog chancen og tog dem ubrugt med til USA, så jeg kunne nemt have fået masser af vabler osv, som man ofte gør i nye sko. De har dog bare været fænomenale at gå i... På billedet har jeg dog ikke skoene "rigtigt" på, fordi jeg har siddet med bare fødder i bilen. På dette tidspunkt kører Bjarke.
Jeg har det ikke så godt på dette tidspunkt. Jeg har glem at tage en pille dage forinden, så jeg har kvalme. Det er altid dejligt, når man har en fem timers køretur. Derudover så var vores bytur om fredagen så våd, at jeg stadig er træt og knap så happyfjollet, som jeg ellers er på ferie.
Mine "outfitsbilleder" fra USA kommer i lidt tilfældig rækkefølge. Dette er dag 9 på vores tur, tror jeg. Det er en køredag, så jeg skal ikke imponere. Bare have det behageligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar