søndag den 5. juni 2016

I am back...


I går kom vi hjem fra to ugers ferie i USA - mere specifikt Chicago og Ann Arbor, primært. Her er jeg på Henry Ford Museum i Dearborn, Michigan, der dog handler om meget andet end Henry Ford og biler... men som dog havde en kæmpe samling pænt imponerende biler. Og fly, trucks, landbrugsmaskiner, toget og busser. Vi så præsidenternes biler, blandt andet den, som Kennedy blev skudt i. Vi så Rosa Parks bus. Og Lindberghs fly. Der forskellige udstillinger, så der var også noget om kvindebevægelsen, civil rights, Lincoln, møbler, guns og fast food. Her er jeg foran et udstillet retrohotelskilt i med neonlys, der dog ikke er mere retro end at det stadig kunne være et skilt, der bliver brugt, for.. Jeg elsker skilte med lys og neon.
Når jeg får kigget billeder igennem fra turen, så kommer der flere billeder på bloggen. Om ikke andet af mit tøj;) Jeg har vist billeder fra de fleste dage, men da jeg var den med kameraet, så har jeg langt flere billeder af alle andre på vor vej.
På museet her var jeg i nederdel fra Asos, trøje fra Vila og sandaler fra Marni. Det var rigtig varmt i USA, men amerikanerne er ret glade for air condition alle steder og holder det ekstremt køligt indenfor, så vi skulle huske en ekstra trøje til når vi skulle indenfor på fx restauranter, cafeer, butikker... og museer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar