tirsdag den 21. juni 2016

Læderjakker fra Miu Miu med geometrisk mønster foran


Her i Aarhus skal vi have jakker på i øjeblikket. Der er skiftevis regnvejr, overskuet og lidt sol, og selvom det stadig er "sommer" med temperaturer, der vel ikke ligefrem kan kaldes kold, så er det heller ikke sommervejr.
Jeg kunne vildt godt tænke mig en ny sommerjakke. Jeg leder pt efter en kort jakke med krave. Lidt samme shape som en "cowboyjakke", bare ikke i denim. Jeg har set nogle, som var mere skjorter end jakker, og det er jeg heller ikke interesseret i.
Den jakke, jeg leder efter, minder egentlig ikke så meget om Miu Miu-jakkerne her, men de får mig til at ønske en cool jakke.
Disse Miu Miu-jakker er i læder og kommer i en rød, sort og brun version som kort og sidst indlægget har jeg også samlet billeder af den lange version i hvid. Alle har mønstre foran i forskellige farver. Jakkerne er enkle og på sin vis klassiske, men mønstrene og det farvede læder gør dem opsigtsvækkende, så det er nok alligevel folk med en vis excentrisk stil og farverigt udtryk, som ville vælge dem. Hvis jeg havde masser af plads og penge, så ville jeg gerne have en af dem, men med et lille budget og med plads til få jakker, så går jeg efter mere en mere alsidig stil.


SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET
Ingen kommentarer:

Send en kommentar