onsdag den 22. juni 2016

Næsering mellem næseborene


Jeg er vant til næseringe i siden af næsen. Fuck, det er sgu så mainstream efterhånden, at ikke engang min mor ville gide hidse sig op omkring det, og hun er ellers meget konservativ omkring alle former for permanente kropsudsmykninger (ej, tror faktisk stadig hun ville - hihi - rynke på næsen). Næseringe mellem næseborene derimod, det turde jeg sgu ikke. Ikke fordi jeg ikke synes, at det er grimt, for det gør jeg faktisk ikke. Jeg synes, at det til rigtig mange ser awesome ud. Det er bare stadig så specielt, at folk reagerer på det, og det ville jeg hverken turde på grund af min ulyst mod at være glo-centrum eller orke, fordi jeg ved, at man ville skulle "forsvare" sig hele tiden. 
Jeg har set en veninde blive spurgt om sin fucking næsering hele tiden. Folk kunne finde på at gribe ud efter den og begynde at røre den uden at spørge først. Der var mange jokes omkring tyre, og det måtte være ret træls for hende... Wello, nu hvor det er en trend i modebladene og flere kendte it-girls flasher midtbors-næseringe, så kan det jo ganske snart blive mainstream, og så er folk jo ligeglade. Der skal efterhånden rimelig flashy/weird/quirky tatoveringer til, før man kommenterer dem, fordi så stor en del af befolkningen efterhånden har tusch på kroppen. Jeg har ikke en tat, men det kan da være, at jeg skal have en ring i næsen, hvis/når det bliver hverdag?!!
(kan selvfølgelig altid starte med en fake ring - det må være en af de nemme steder at få en fake ring til at hænge ved)

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET
























Ingen kommentarer:

Send en kommentar