mandag den 5. september 2016

Mig på stranden fra sidste uge


Jeg fik min mor til at tage et billede, fordi jeg følte mig så sjov med min mors store solhat. 
Det var en gave, min mor fik til sin fødselsdag, men indtil videre har hun ikke selv brugt den. Det har jeg og min svigerinde til gengæld, så vi takker den gavmilde gavegiverske. 
Den er vist bare af plastik og fra H&M og ikke nogen skønhed tæt på, men den er praktisk, når solen er skarp. 
Jeg bruger egentlig ikke disse Karen Walker-solbriller på meget i øjeblikket, da jeg ikke synes, de klæder mig vanvittig godt, og derfor bruger jeg mine billige Monki-briller mere, men jeg syntes, at det så meget sjovere ud med de store solbriller sammen med den store hat, så de kom med på stranden denne dag.
 Kjolen bruger jeg tit her om sommeren og endnu mere tit, når jeg er på stranden. Den er løs og nem lige at tage tage over hovedet og over bikinien. Den er af silke, og det føles så rart mod kroppen. Jeg synes, at den er pænere i virkeligheden end på billeder, hvor den ikke ser helt så let og luftig ud. Jeg bruger den næsten ikke om vinteren, da den ikke ser lige så fin ud med strømpebukser. Der skal bare ben til.
Jeg følte mig ret retro den dag på stranden. Jeg kom ud at bade, så jeg var ikke helt så tildækket det meste af tiden:)
Kjolen har I set flere gange her på bloggen - den er stadig fra Selected, og jeg købte den via trendsales for tre år siden, tror jeg. Skoene er fra New Look købt på nettet. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar