mandag den 3. juli 2017

Prøverum: Jeg skal til bryllup i august og kigger på kjoler (selvom jeg allerede har en kjole)


Jeg skal til bryllup i august, og jeg har saådan set allerede købt kjolen. Jeg købte en kjole i Kina i Zara for en lille måned siden. Den ligner slet ikke kjolerne i dette indlæg. Jeg troede ikke, at jeg ville kunne finde den kjole, jeg havde i hovedet, og da jeg så Zara-kjolen, tænkte jeg, at jeg hellere måtte slå til. Disse kjoler ligner dog lidt mere den kjole, jeg så for mit indre. Jeg ville derfor lige prøve dem, for jeg var nysgerrig omkring, hvordan de ville sidde på mig. Når jeg forestiller mig tøj inde i mit hoved, så er jeg ikke så god til at forestille mig min egen krop, men ser nok mere eller mindre "modelkroppe", og så må jeg forklare mit hoved bagefter, at jeg per erfaring ved, at der er snit, der ikke dur til mig.

Jeg var især usikker omkring længden af kjolen øverst. Jeg er nemlig helt vild med kjoler, der skærer midt på læggen/over anklen i øjeblikket, men er det et snit, der i virkeligheden får mig til at ligne en kluntet posedame? 
En anden barriere er mine lår. Jeg er ikke bredest ved hoften, men længere nede midt på låret, og da jeg samtidig har en lang overkrop og korte robuste ben, så kan bestemte snit fucke min krop visuelt godt op. Faktisk er det ret fint det, som kjolen øverst gør - har en v-udskæring og dækkede skuldre samt semi-lange ærmer. Det giver en god balance/modvægt.

Jeg vil ikke sige, at første kjole sad forrygende på mig, men stoffet var ret fint - billedet er lidt sløret, så det er svært at se, men stoffet er en smule pleated; der er små sølvtråde vævet ind i stoffet, og desuden elsker jeg blå. Der var nogle detaljer, jeg godt kunne lide og med den rette styling, kunne jeg komme til at se rigtig fin ud. Skørtet faldt dog ikke supergodt omkring mine lår, hvilket jeg skjuler lidt på billedet med mine elegant krydsede ben;)

Kjolen er fra Modstrøm, prøvet på i butikken Loftet ved Klostertorvet, og den kostede vist 800 kroner. Jeg tror ikke, at den var på tilbud.


Her er det så skildøjede mig med en kort kjole. Korte kjoler er det bedste til mig, men egentlig ville jeg gerne udvide sortimentet lidt. 
Jeg er ret vild med pleats og 80'er metallic party dresses. Derudover er slå-om-kjoler altid godt til pæreformede kroppe som min. Kjolen kunne såmænd godt bruges til et bryllup, men faktisk er det en kjole, man kan have på til alle fester og byture. Og nytår. Jeg kan ikke huske, hvad kjolen kostede, men den er prøvet på i Samsøe + Samsøe og er fra mærket Dévier. Jeg mener at huske, at prisen var okay - især når man tænker på, at Samsøe + Samsøe ikke er den billigste butik.Den sidste kjole sad ikke specielt godt på mig, selvom den var tæt på at være en rigtig cool sag. Jeg kan godt lide stoffet, pleats, 80'er følelsen, længden og ideen med fake slå-om-effekt, men eksekveringen lod noget mangle. Eller også skulle der en anden type krop til - måske en mere timeglasformet, lidt fyldigere krop? Eller en højere, tyndere krop med bredere skuldre? Who knows. Kjolen var fra den nye Bestseller-butik i Rømershus ved broen på strøget. De har en afdeling med kollektionsprøver - alle i størrelse medium, som sælges til virkelig gode priser. Jeg mener, at kjolen her var sat til 250 kroner eller noget i den dur. 

And my own clothes:

Jeg tog til sidst også lige et billede af mig selv i mit eget tøj fra i dag. I got bad hair, men sådan var det i dag. Jakke, sko og taske er alle Trendsales-køb. Jakken er fra Designer's Remix, skoene er Vans (et nummer for store, men det er dejligt, for jeg har vabler pt flere steder). Tasken er Bally. Jeg har en stram, langærmet, kort grå H&M-kjole på, som man næsten ikke kan se. Den sorte oversize bluse, jeg har på, er min elskede ituslidte yndlingstrøje fra Message. Den er 8 år gammel, og jeg ææææælsker den, men det er et spørgsmål om tid, før den dør af slid og tidlig alderdom. Jeg hader, når yndlingsting ikke holder evigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar