mandag den 9. oktober 2017

Den danske model Nina Marker for Wonderland iklædt Saint LaurentDen danske model Nina Marker er udvalgt som en af sæsonens breakout stars fra modeugerne af models.com. Hun gik i alt 28 shows fordelt på de fire store modeuger, og det var store shows som blandt andet Saint Laurent, hun gik for. Her er hun også klædt i Saint Laurent for modemagasinet Wonderland.

Der er flere nye danske modeller i øjeblikket, som kan få en rigtig fin karriere, og Nina Marker er helt sikkert en af de største favoritter til at "make it". Man kan sige, hun har looket og kroppen, men det er der mange, som har, men det virker endvidere til, at hun kan skabe opmærksomhed omkring sig selv på de sociale medier, og det betyder efterhånden en del i modeverdenen. Hun hygger sig til modeugerne med andre it-modeller som Vittoria Ceretti, Camille Hurel og en del fra the dutch model army (der er så sindssygt mange topmodeller fra Holland!). Hun lægger masser af historier op på instagram. Hun har talt om autisme til Vogue, da hun selv befinder sig på spektret, og som model er det altid godt at have en "sag" ved siden af sit modelarbejde. 

Nu må vi se om de mange shows og al opmærksomheden omkring hende under de seneste modeuger medfører kampagner for luksusbrands og modeserier skudt af prestigefotografer, for det er tit næste skridt mod en holdbar, lukrativ modelkarriere.

Nedenfor kommer resten af modeserien.

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPETIngen kommentarer:

Send en kommentar