søndag den 11. april 2010

Søndagens fem sange

Mystery Jets: Flakes Jeg hørte forleden nummeret i en coverversion af Florence & the Machine og havde en af de der oplevelser, hvor man egentlig bare savner det originale nummer: der er sådan lidt Coldplay over det, hvilket i disse dage sjældent er et kompliment, men jeg synes, at det er et rigtigt flot nummer.
Pantha Du Prince: Satellite Snyper - jeg hører Black Noise-albummet en hel del. Mit yndlingsnummer p.t. er dette nummer, som jeg i øvrigt hører, mens jeg skriver dette indlæg!
MGMT: Siberian Breaks - det nye album vokser på mig hele tiden. Det indeholder ikke så vidt jeg lige kan høre nye Time to Pretend eller Kids, men mindre kan også gøre det. Siberian Breaks er over 12 minutter langt, men holder hele vejen igennem. Det er virkelig godt.
High Places: On Giving Up - jeg har næsten lige fået fat i High Places' nye album, som efter de første gennemlytninger er rigtig lovende. Dette er førstesinglen, som ikke er svær at elske
Jelly Roll Morton: Hesitation Blues - jf. sidste indlæg så skulle der næsten et jazznummer med på listen. Ja jazz? Ragtime? Blues? I don't know.... men det er dælme fedt. Janis Joplin har også lavet en fed version af nummeret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar