fredag den 20. august 2010

Oh Land

Det bliver spændende at se, hvad danske Oh Land (Nanna Øland Fabricius) har fået ud af skiftet fra indieselskabet Fake Diamond, der udgav hendes debutplade Fauna, til mastodontselskabet Epic i New York, som tæller stjerner som Rihanna, Geroge Michael og Shakira. Nu har hun boet i New York i et år og skrevet 60 sange, der efterhånden er blevet til de ti skæringer, der skal udgøre hendes forestående internatioale debut.
Jeg var ret glad for flere af numrene på debuten, men tænkte ikke umiddelbart dengang international star potential? Det er der andre, der har gjort. Hun har fået lov at håndplukke sine sangskrivermakkere blandt de helt store. Nu må vi se, om vi får os en succesfuld dansker i udlandet? Førstesinglen hedder Sun of a God og er en fin drømmende elektropoppet sag.

Vil du vide mere om Oh Land? I denne måned er der et længere interview med hende i Soundvenue. Udover et umiskendeligt sangtalent er hun tidligere balletdanser og besidder misundelsesværdige modelmål. Hendes kæreste er Eske Kath, som var en af kunstnerne, der malede Kronprinsesparrets palæ på Amalienborg. De bor sammen på a loft i Brooklyn. Kan det ydre setup blive meget bedre??

//New single from Danish artist Oh Land. Her international debut will soon be out on Epic.

Lyt til den her: Oh Land - Sun of a Gun

Ingen kommentarer:

Send en kommentar