søndag den 23. januar 2011

Model crush: Susan Eldridge




Jeg ved ikke helt, hvor modellen Susan Eldridge er i dag, men en gang var hun hot stuff. Hun er det, man kan kalde for sødmælkssexet, og det er der vel heller ikke noget galt med. Vuf!

3 kommentarer:

  1. Hun ku' være et edgy choice som Bond-babe, hvis Sam Mendes altså kan få hende til at spille skuespil. Ellers kan hun få en Cecilie Thomsen-cameo. NB: Hun er ikke i spil til en sådan rolle – kun i mit hoved.

    SvarSlet
  2. Hun ville være en oplagt eviggod Christmas Jones-type, men jeg ville i stedet caste hende til rollen som nuttet villain. Det ville være sejt.
    Lad os se: Skurken i denne bond-film ejer et ondskabsfuld imperium, der sælger slik, cigaretter og bacon. Han (so mer Hitlersk: lille, tynd, vegetar) fundet en måde, hvorpå man kan manipulere alle i hele verden til at købe hans dødsensfarlige produkter. Bond skal altså redde verden fra at blive fede og få rygerlunger!!! Eldridge er skurkens sidekick - Nammi Bonbons, som altid er på rulleskøjter, iført mavebluser og med en hulahopring omkring sig.
    Hun taler ikke. Hun fniser kun(en løsning på hendes manglende acting skills?). Vi snakker Björk-giggles. Babyfnis.
    Nåja, og så kvæler hun sine ofre i candyfloss.
    Hvad siger du?

    SvarSlet
  3. Jeg er med! Thom Yorke vil også være med: http://www.youtube.com/watch?v=c3gHnh8R-6I . Det eneste aberdabei er at der skal tiptoes uden om California Gurls-tingen. Men den slags kan man ikke undgå. Hvis vi indhyllede hende i bacon var Lady Gaga problemet. Hvis vi indhyllede hende i cigaretter var det Vinhus (http://bilder.bild.de/BILD/unterhaltung/leute/2010/07/07/amy-winehouse/amy-16908909-qf,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg). Men Katy Perry ligger jo langt fra frk. Sødesen her. Særligt hvis vi muter hende. Perrys stemme plejer man jo at høre som en flerdobbelt vokalproduktion. Vi går med den ordløse udgave af en fusion af snigpompøs sødme og Björkfnis: http://www.youtube.com/watch?v=oB27jQkO0Cs .

    SvarSlet