fredag den 27. maj 2011

berlin zoo
















I ugens løb har jeg været i Berlin med Bjarke og to venner. I mandags var vi i zoo, som er et awesome sted. Jeg elsker simpelthen zoologiske haver. Jeg kan ikke andet end at blive i godt humør over alle de sjove, flotte og/eller imponerende dyrearter, som findes i verden. Jeg tager billeder af alle dyr, selvom jeg ikke ved, hvad jeg skal bruge billederne til.
Anyhoodles, jeg vil til enhver tid anbefale folk at tage i zoologisk have i Berlin.

1) Et pansernæsehorn - så vildt et dyrt. Ser ond ud, men knap så meget, når den prøver at få fat i træerne blade. Så ser den sød ud 2) Disse to søde tvillinger så så søde og sjove ud, at jeg blev nødt til at tage et billede. 3) Mig foran en kongeørn. Det er svært at se den, men tror faktisk den fløj rundt mens billeder blev taget 4) Her ser i ryggen af Bjarke og mine venner. Vi kigger på flodheste. I kan ikke se dem billedet, men flodhestene var også blandt højedepunkterne. Store dyr! 5) Kan ikke huske, hvad denne æselhest er for et dyr, men den ser simpelthen så knuselskelig ud samtidig med at den ser lidt trist ud. 6) Goat attack! 7) Et af højedepunkterne var overraskende nok ulvene. Gang i dem. Blandt andet var der kamp om denne kanin. 8) Tænk at bjørne er farlige, når de samtidig er så store, søde og vamsede at se på! 9) Søde Bjarke og jeg 10) jeg er helt pjattet med pingviner, fordi de monogame, manden ruger på ægget (feministen er glad) og så er de altid så elegant klædt på! 11) zebraer er seje. Sådan. 12) Hov, så var der lige en løve bag Bjarke! 13) Man kan bruge en helt dag bare på at kigge på aber, og der er VIRKELIG mange forskellige aber i Berlin. 14) Orangutangen her er fucking stor 15) Og det er gorillaen også!

1 kommentar:

  1. Berlin Zoo rocks. Man føler man går rundt i en urban litani af album- og singlecovers fra Kosheens "Resist": http://www.chartstats.com/images/artwork/18833.jpg. Er der stadig 50 % Knut i deres merch?

    SvarSlet