onsdag den 20. juli 2011

Apropos pink....

Søde Emma Stone bar forleden en fantastisk rød/pink Giambatista Valli kjole til premieren på Friends With Benefits, hvor hun har en mindre rolle. Emma Stone fejler sjældent på den røde løber og heller ikke her. Kjolen er for vild. Rød og pink er en virkelig sej kombination.
Emma Stone er up and coming skuespiller. Hun er nok mest kendt for sin hovedrolle i den roste teenflick Easy-A, hvor hun med perfekt timing gjorde sig selv til et godt bud på 10'ernes komedienne, men hun har også spillet med i Zombieland og Superbad. Med en hovedrolle i den kommende Spider-Man film skal hun nok blive et household name.

Sweet Emma Stone wore a stunning red and pink Giambatista Valli dress for the premiere of Friends With Benefits in which she has a minor role. Emma Stone rarely fails on the red carpet. The dress is awesome. Red and pink is a great combination.
Emma Stone is an up and coming actress. She is probably best known for her leading role in the acclaimed teenflick Easy-A, but she's also starred in Zombieland and Superbad.
 I bet she'll be a household name when the new Spider-Man film hits the theaters

1 kommentar:

  1. Fin blog! Tak for kommentaren på min :)

    - Sofie Louise

    www.so-many-shades-of-white.blogspot.com

    SvarSlet