fredag den 22. juli 2011

hatmania

 Jeg elsker hatte, og hatte er en stor trend lige nu og ind i efteråret. Her er nogle eksempler på forskellige typer hatte og forskellige måder at bære en hat.
Først er det stråhatte. De er meget sommerlige.

I love hats and hats are everywhere right now. Here are some examples of different types of hats and different ways to wear them.
First, the straw hats. They are very summery.


Den sorte hat er et sikkert valg. Det er en klassiker og passer til det meste. Det behøver ikke være en klassisk herrehat. På det tredje billede er det en mere feminin version, som pigen har valgt.

The black hat is a safe choice. It is a classic and it fits most outfits. It doesn't have to be a classic gentleman's hat. In the third picture the girl has chosen a more feminine version.

Det var store hatte - såsom Feodoraer - man mest så under efterårets modeshows og ofte i flotte farver som vinrød og lilla.

It was large hats - such as the Feodora - that were mostly seen during the fall fashion shows, often in attractive colors like burgundy and purple.

En brun sommerhat er et godt bud, mens solen stadig skinner. Den beskytter dit ansigt for solen og ser cool ud. Den brune farve giver dig et afslappet hippie/boheme/surfer-look.

A brown summer hat is a good bet in the summer. It protects your face from the sun and looks cool. The brown shade gives you a relaxed hippie / bohemian / surfer look.

Er man ikke til de store hatte, så er den lille Trilby også en mulighed. Den fås i alle mulige farver. Fra basic beige til komønster!

If you care for large hats, then the smaller Trilby is also a possibility. It comes in all colors. From basic beige to cow patterns!

Disse tre hatte kan måske ikke helt puttes under samme kategori, men de er alle super cool.

These three hats may not quite be in the same category, but they are all super cool.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar