onsdag den 18. januar 2012

Spådom: Prada vinder most popular ss2012


Hver sæson er der et par kollektioner, som man ser allesteder. De er på alle forsiden af alle magasiner samt i alle modeserier. Redaktørerne render rundt i kollektionen til modeugerne. H&M og Topshop laver kopier i hobetal. I denne sæson er Dolce & Gabbana og Louis Vuitton gode bud på sådanne kollektioner (farverige, mere mode end stil), men jeg regner helt klart med, at Prada løber med "sejren". Arizona Muse er iklædt Prada på februars cover af engelsk Vogue, mens Daria Werbowy pryder coveret af Vogue Paris iført en badedragt fra mærket.
Prada kollektion er retro, farverig og ser fantastisk ud på print. Det er ikke klassisk smukt, men det er svært ikke at forelske sig i Prada, for Miuccia Prada kan om nogen skabe et fabelagtigt univers. Lad os se på kollektionen:


Mavebluser. Er vi klar, ladies?


Badedragter, der ikke kan tåle vand? Det er true fashion. Dumt, men pænt. Mega retrosilly!


Shiny med masser af mønstre, pasteller og sparkly jewellery med farverige sten. Store ørenringe og sideskildning.


Pradas sko er altid en fornøjelse. Fuld af humor og personlighed. Er de smukke? Det er vist et relativt spørgsmål. Er de cool? Helt sikkert!!!


Over the top is the only top. Farverige retro shades og pastelfarvede rosenørenringe med shiny vedhæng. 


Tasker med biler? Det må ens kæreste da ville sponsorere, ikke? 

2 kommentarer:

  1. Åh, jeg elsker dine tendens-indlæg.
    Det her er KLASSE!

    :-)

    Mvh
    Mette

    SvarSlet
  2. Ih tak for rosen... Jeg tror, at der kommer flere om ikke så længe.. ligesom sidste sæson. Tendensindlæg er nemmelig også meget hyggelige at lave:)

    SvarSlet