mandag den 24. september 2012

I lied the other day


Da jeg i går skrev, at jeg egentlig ikke har brug for mere tøj, løj jeg en lille smule. Jeg har faktisk i lang tid ønsket mig en langærmet hverdagskjole. Da jeg skulle på arbejde i morges, havde jeg mega meget lyst til at hoppe i en kjole, der var varm og rar, med et par strømpebukser og et par flade ankelstøvler. Det er så nemt. 
Når man snoozer den for længe og fryser, samt i øvrigt ikke gider stramme bukser, så er en kjole lige sagen.
Men mine kjoler er både meget festlige, meget kortærmede og meget lidt varme.

Kjolen her fra Stella McCartney kunne have været et godt bud, hvis altså jeg var millionær. Den ser varm ud. Om den ville klæde mig, ved jeg ikke helt?
Der dukker nok en langærmet, varm kjole op en dag. Det vrimler ikke just med dem i butikkerne. De gange, jeg er faldet over en, har den ikke klædt mig, så det er ikke nemt for mig at finde en god hverdagskjole. Jeg må jo lede lidt og så ønske mig én i julegave:)

Nå, jeg hoppede i nederdel og sweatshirt i stedet. Og hullede strømpebukser, viste det sig. Men det er en anden historie.

1 kommentar:

  1. Sådanne kjoler er altså også uundværlige om vinteren. Jeg har selv et par stykker - primært sorte - men jeg kunne uden problemer bruge flere.

    SvarSlet