torsdag den 19. november 2015

Theme: Fashion in bed


Jeg elsker at ligge i min seng, også når jeg ikke sover. Jeg elsker at hænge ud med min computer (en gang i mellem avis, blad eller bog, men må indrømme computeren efterhånden har indtaget den meget dominerende førsteplads) under dynen med en kop kaffe. Det er blandt mine yndlingsbeskæftigelser, hvilket nok er en fornærmelse mod begrebet beskæftigelse, for der er ikke meget aktivitet over det. Jeg ville ønske, at jeg var lidt mere go-do'er end jeg er. Jeg er en drømmer og en hyggebuks. Nogen vil kalde mig doven, but please don't. Det gør mig ked af det, for dovenskab er i vores samfund nærmest det væreste, man kan være, inden for lovens rammer, og der skal også være plads til os, der har brug for at lave absolut ingenting en gang i mellem for at få ro i hovedet.
Dette indlæg er ment som en hyldest til sengen og soveværelset. Jer, der så ikke gider lave ingenting i sengen, kan måske bruge indlægget som indretningsinspiration... Der er også lidt mode at lade sig forføre af. Summa summarum - what's not to love?

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET
























5 kommentarer:

  1. Min absolutte favorit-aktivitet (eller mangel på samme) er også at ligge - enten i seng eller på sofa - og læse bøger eller online eller se noget på computeren. Har i mange år også bebrejdet mig selv, at jeg ikke var en go-do-type. Det er af en eller anden grund mere socialt acceptabelt at være sådan. Men det må vi gøre op med. Nu har de introverte haft deres tid - nu er det de dovnes tur, synes jeg :-)

    SvarSlet
  2. Ja, og der er skam masser af grunde til at hylde "dovenskaben". Det er trods alt menneskets dovenskab, der har motiveret os til at finde på nemmere løsninger og dermec opfinde alverdens hjælpemidler... Men selvom jeg på den ene side er glad for, at jeg kan finde ud af at slappe af, nyde, reflektere, drømme og stene og ikke kan forestille mig at være typen, der ikke kan sidde stille, så vil jeg dog sige, at det er svært at opnå store ting i livet uden en vis klø-på-mentalitet, og den gad jeg godt have lidt mere af:)
    Mange er vel heldigvis noget midt i mellem... Jeg er dog enig i, at man godt kunne bruge lidt mere opmuntring til os mindre foretagsomme drømmere. Hvad kan vi "bruges" til?

    SvarSlet
    Svar
    1. Tja. Den type passer jo ikke så godt ind i konkurrencesamfundet nu til dags (nu lyder jeg virkelig gammel, og jeg mener ikke, at alt var guld og grønne skove i gamle dage, for hvornår var det egentlig gamle dage?) Jeg ved det ikke. Er (heldigvis?) udstyret med så meget pligtfølelse over alle de ting, jeg "skal" - hvadenten det er på arbejde eller i hjemmet - at jeg ikke efterlever min trang til at sidde og læse hele tiden. Men jeg gad godt gøre det. For man skal altså passe på evnen til at geare helt ned. Uden den får man alt for let stress.

      Slet
  3. Hey - og når man taler om solen...... Se her:
    http://www.dr.dk/levnu/psykologi/laenge-leve-dovenskaben
    http://www.dr.dk/levnu/psykologi/saadan-lever-du-efter-de-syv-dovne-leveregler
    :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Nice... Ting, jeg er god til - for en gangs skyld:) Tak for links.

      Slet