tirsdag den 30. oktober 2012

I want these and I can afford these... yay


Jeg gik i gennem H&M i dag på vej hjem. Første gang i en måned... Jeg faldt over disse støvler, som koster 349 kroner og er lavet af pap... eller det, der ligner. H&Ms sko suck i forhold til kvalitet. Men disse var faktisk overraskende pæne - også tæt på, samt rigtig rare at have på. Og så MANGLER jeg et par støvler som disse. De skal kunne bruges til hverdag, men have hæl til de dage, hvor man gerne vil føle sig lidt sofistikeret! 

De ser høje ud, men føltes ikke høje. Jeg føler mig mig utilpas med stilethæle på hverdage, så der skal chunky hæle til for min vedkommende.
Støvlerne kan også bruge til fest. Man bliver høj og pæn!

Anyways, skaftet er ret langt/høj (?), hvilket jeg troede ville være et problem, men de så pæne ud til mig. De ligesom slankede og forlængede mine ben.. i hvert fald langt mere end de ankelstøvler, jeg prøvede bagefter, med kortere skaft.
Spørgsmålet er nu bare... hvilken farve? De sorte er oplagte, fordi jeg har brug for et par klassiske sorte, ankelstøvler med hæl. Men de andre kunne give lidt større variation i min ellers sorte skogarderobe. 

 Lige nu kan man øvrigt få 25 % procent på en enkelt vare på hm.com med koden 0230 indtil 11. november. På den måde kommer støvlerne ned på 260 kroner. 
Bum bum.

2 kommentarer:

  1. Jeg er allermest vild med de sorte, selvom (fordi?) de er ret klassiske.. Jeg kan godt se fidusen med de andre også, men de sorte ser altså bare finest ud. Køb!

    SvarSlet
    Svar
    1. jeg er enig. jeg har tænkt over det. de sorte er bare pænest!

      Slet