søndag den 18. november 2012

Checkered Zara


Jeg er altid vild med Zaras lookbooks, der er fyldt med must-have ting (synes min hjerne) og hver gang alt for lækkert stylet. I denne omgang blev jeg for alvor begærlig... Dette outfit er perfekt. Ja, jeg er vild med alt ternet i øjeblikket, så det er en del af forklaringen. Og selvom jeg ville føle mig som akavet klædt ud som fashionista, hvis jeg selv rockede dette gennemførte look, så er bukser og skjorte hermed på min ønskeseddel.

Bukserne er kommet op på hjemmesiden, men har ikke fået pris endnu. Skjorten, kan jeg endnu ikke finde. Jeg er glad for, at den er sheer. Det gør den til noget andet end en klassisk "skovmandsskjorte" og får tankerne hen mod Dries Van Notens helt fantastiske ss13-kollektion. 

Jeg ønsker mig ikke blazeren. Jeg har et par blazere, som jeg aldrig går med. Jeg føler mig helt forkert i blazere Jeg er en cardigan kind of girl. Sådan er det bare. Altså indtil videre.


De ser perfekte ud. Jeg har så korte ben, at bukserne formegentlig ikke vil være helt så korte. Det er for en gangs skyld helt okay. Skjorten vist på billedet er fint, men det er ikke den samme som på øverste billede. Denne er ikke sheer og i et andet materiale. Det er dog en pæn skjorte. Farverne er awesome.


Jeg fandt også et par andre bukser på Zara i lidt andre farver, men med samme feel. De er også en mulighed, men jeg hælder mest til de øverste.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar