torsdag den 2. januar 2014

Jeg håber I fik fejret nytåret godt!


Jeg havde en sjov nytårsaften, hvor jeg fik danset så meget, at jeg ikke ved, om det er tømmermænd eller ømme lårmuskler, der er det værste i dag? Ej, det er nok tømmermændene... jeg fik taget godt for mig af især champagne og moscow mules og jeg vågen var til sent. 


Jeg endte med at klæde mig på på tre minutter, fordi jeg havde travlt i køkkenet. Jeg endte med at tage de tre mest skinnende og sparkly ting, jeg kunne finde i mit rodede klædeskab, og jeg ved ikke rigtig, om jeg er cool eller klædt ud som weirdo. Kjolen har jeg efterhånden haft på en del gange nytårsaftener. I år følte jeg mig for tyk til at bruge den uden bukser... den er ultrakort, og i perioder med lidt større røv, frygter jeg at kjolen ikke helt dækker, hvad den skal. Så jeg hoppede i mine Marni x H&M-bukser, som virkelig har en underlig pasform, men som jeg VIL have til at fungere på mig! 

Jeg havde også fået nytårspandebånd på... Bjarke synes, at det er det grimmeste tage-på-ting, jeg nogensinde ar købt?

Vi så fyrværkeri på vores to altaner (den ene er en slå-ud-altan!) i vores lejlighed på 5. sal. Det var vildt nogle gange, hvor krudtet sprang lige over os. Desværre fik jeg ikke nogen særlig spændende billeder af fyrværkeriet, fordi mit kamera tager et halvt minut om at tage et billede, når man trykker... Men der var flot både på Trøjborg og ind over byen i Aarhus. Folk bruger mange penge på krudt, må man sige... personligt holder jeg mig til stjernekastere og knaldperler.


Nå, jeg, og så havde vi fem årsdag efter midnat. Vi mødte nemlig hinanden nytårsaften for fem år siden. Vi er dælme et ynding par:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar