søndag den 11. maj 2014

Ann Demeulemeester ss14 i modebladene


Udover at Ann Demeulemeester har et navn, som jeg har lyst til sige igen igen, fordi det lyder så sejt, så er hun også en dygtig belgisk designer. Den aktuelle kollektion har noget meget genkendeligt mønster i sort og rødt, som jeg synes, at vi skal se fremvist i bladene. Nogle af billeder viser ikke et helt look fra Demeulemeester, men bruger kun et par tights fra kollektionen, men på grund af det meget dragende og umiskendelige mønster, så føles hele looket som hendes. Derudover er der hattene. De garanterer seje billeder.

Ann Demeulemeester er en belgisk designer, og hun var en del af det belgiske hold af designerne, der kaldte sig the Antwerp Six (eller var det mon pressen, der døbte dem det?) og som slog igennem ved at gå sammen om at lave et fælles DIY-showroom under Londons modeuge i 1986. Alle designere havde hver deres unikke vision, men der var alligevel sammenhæng mellem designerne: de var alle mere eller mindre avantgarde. I dag er Ann Demeulemeester sammen med Dries Van Noten nok de mest kendte af de seks designere fra Belgien.

Udover the Antwerp Six har Belgien også kendte modedesignere som Raf Simons (chefdesigner hos Dior), Martin Margiela (der dog ikke længere er en del af Maison Martin Margiela) og Olivier Theyskens. Der er mange flere mere eller mindre kendte, men jeg er ret imponeret over talentet i Belgien. Der bor 11 millioner i landet, så det er selvfølgelig dobbelt så stort som Danmark, men det er stadig et lille land alt taget i betragtning. Nå... tilbage til Anna Demeuelemeester.

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET
















Kun tights er fra AD:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar