søndag den 11. maj 2014

Bidt af en gal jakke-begær: I want bomber-ish Jackets


Jeg er blevet ramt af jakke-begær igen igen. Bjarke spørger hele tiden, om jeg ikke har jakker nok, og jo, ud fra ethvert rationelt- OG pladsmæssigt synspunkt, så har jeg. Jeg kan faktisk ikke komme med et eneste argument for, at jeg har BRUG for en ny jakke. Jeg har mere end én... og flere end to og tre og fire... Jeg har til både koldt og varmt vejr og midt i mellem. Udfra et miljømæssigt hensyn burde jeg faktisk også bruge al energi på at modarbejde ethvert begær og i øvrigt få mig nogle andre interesser..
For det er jo der, den ligger. Interesse. Når jeg nu interesserer mig så meget for påklædning, så kan det ikke undgåes, at man bliver ramt af nye ideer og har brug for et lidt større arsenal af indpakningsmuligheder end praktisk nødvendigt. Jeg er absolut ikke til lidt, men godt, den perfekte lille garderobe og den slags "trends", som har ramt blogosfæren de sidste par år. Jeg er til meget OG godt. 

Lige nu vil jeg altså gerne have en kort jakke med et lidt sporty look. En bomberagtig jakke er derfor on my mind. Jeg har en bomber-ish jacket fra Bruuns Bazaar/BZR, men den er fra 2005 (jeg elsker den, men jeg kan ikke se, om den er cool længere. Jeg har brugt den for meget, og mine øjne er trætte). Den er desuden en xs, og jeg vil gerne have lidt mere plads til tøj indenunder.
Faktisk, indrømmer jeg irriteret, er jeg blevet ramt af et begær efter bloggerfavoritten "Reva" fra Carin Wester. Jeg har set den allesteder, og det pleje at virke modsat på mig as in jeg skal absolut ikke have noget, som så mange andre har. Oh well, jeg har selvfølgelig New Balance, Converse og Birkenstock ganske ugeneret af, at de er storsællerter i hele verden, så helt immun over for blockbusters er jeg vist heller ikke.
Det gode ved at ville have noget populært er selvfølgelig, at trendsales svømmer over (en overdrivelse, bevares) med Reva-jakker. Det dårlige er, at de stadig sælges for omkring 2500 kroner, og det er selvfølgelig alt for meget for mig. 
"Reva"-jakken er vel i virkeligheden heller ikke en sommerjakke. Wackerhaus har lavet en yndig, men cool jakke, som jeg har set i Samsøe + Samsøe, men jeg kan ikke finde den online. Ikke engang på deres hjemmeside. Den kostede vist også et par tusind eller derover, så den får jeg heller ikke råd til. 

Ej, lad os få lidt inspiration fra the streets of the fashion word. Se alle billeder efter hoppet:)

^Jeg må hellere lige vise Reva fra Carin Wester, så I ved, hvad jeg snakker om...

^Jeg har absolut intet imod fine prints

^Denne bomber fra it-mærket Sacai er supercool, og det seje mærke har også et par cool jakker i deres ss14-kollektion. Det er et mærke, man skal holde med.

^Fin farve og overflade... 

^Denne er jeg helt vild med. Så smuk skåret, flot farve og lige præcis den pasform, jeg leder efter.. tror jeg.

^Der er også klassikeren. En lille sort sag.

^Det kan godt være, at vi her er ude i noget ish, for det er nok ikke alle, der vil kalde dette en bomber, men den har den lidt runde jakkeform, og det er det, jeg mener med at ville have en bomber jacket. Den er super cool.

^Hvis man er til leo!

^Perfekt sød og sporty sommerjakke - gjort endnu finere af cyklistens store grin

^Too cool for school

^For brede, kantede skudre til at denne model ville klæde mig, men lidt mindre og rundere skuldre, og denne ville være perfekt. Pæn farve og lukning.

^Pigen helt til højre i helt klassisk bomber jacket. Tilsat en scooter og vi kunne kalde hende Brian:) Hun ser nu sej ud.

^Tomboy Julia Nobis i sort bomber i læder. Så er man tough. Det ser sejt ud til hende.

Vi slutter lige af med en Carin Wester "Reva" igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar