lørdag den 3. maj 2014

Gucci tunika/kimono i orange, sort og rød med guldkanter


Jeg synes, at Gucci har lavet en rigtig cool kollektion her til foråret. Den er både sporty og glam, relaxed og party på én og samme tid. 
Selvom disse (jeg tror, at der er to forskellige styles her - måske flere, men har lidt svært ved at skelne dem fra hinanden) tunika/kimonoer er stylet som strandtøj på flere af billederne, så kunne man lige så godt forestille sig kappen gøre sig godt til fest. Med et par Nike-sneakers og sorte højtaljede Acne-jeans ville den endda passe mægtig godt til en... street art-ish fernisering på Vesterbro med kolde dåseøl (er det ikke altid det, man ser på de seje blogs?). Ja, eller mig, der glider rundt på strømpesokker i lejligheden til Dancing On My Own. Jeg tror, at den er god at danse i!

På tredje billede kan man læse, at Gucci-toppen koster godt 4.000 Euro; herover står der 3.130 Engelske Pund, men i USA kan man ifølge sjette billede få den til kun 2.700 Dollars (det er sgu nok ikke den samme så). Det er jo ingenting... kun hvad en hel landsby i Uganda kan leve for i et år. Hmmm.... Where's my sugar daddy?

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET





















Ingen kommentarer:

Send en kommentar