onsdag den 1. oktober 2014

Du står i vejen for udsigten...


I går gik Bjarke og jeg en tur ved havnen, som vi tit gør, når vi går en tur. Jeg lod jakken blive hjemme, fordi jeg kunne mærke ude på altanen, at vejret var overraskende varmt... Men faktisk måtte jeg efter billedet her også tage min striktrøje af og på en del af turen havde jeg lyst til at smide al tøjet... så varmt var det. Fantaserede om en svømmetur... indtil jeg så gobler!

Derudover var vejret flot. Farverne var klare; vandet helt stille. Det var fantastisk. 
Solen var så skarp, at det var svært at 


Tøjmæssigt er der vist ikke noget, jeg ikke har vist på bloggen før. Alt er gammelt og godt brugt. Bukserne er mindst 4 år gamle, mens strikken måske kun er 1½ år gammel? Jeg føler mig ikke specielt lækker eller smart i det - heller ikke det modsatte - det er bare mit tøj på en hel almindelig dag, hvor Bjarke og jeg gik en tur (det er jo tit på gåture, at jeg får taget et billede, fordi jeg alligevel går og tager billeder af alt og ingenting).

Skoene er fra et gammelt arbejde, hvor Adidas sponsorerede sko til os. Nu er skoene allesteder, men det er fint nok. Da jeg fik dem var jeg ikke så vild med dem. Jeg syntes, at de føltes meget klodsede og var tunge af sneakers at være, men jeg har vænnet mig til dem og synes nu, at de er rigtig rare at have på (De er lidt beskidte!).

^Der er ikke hul i trøjen; det er til tommelfingeren;)

2 kommentarer: