onsdag den 26. november 2014

Et klassisk look jeg godt kan lide


Hvis prisen ikke var et problem, så ville jeg gerne have et par sko fra Church's. Jeg ser dem som the-go-to-brand for herresko, hvis man gerne vil holde det klassisk, i høj kvalitet (og dyrt). Om det skulle være versionen som her med de klassiske rillede mønstre, eller om de skulle være mere "rene", ved jeg ikke. De er også flotte i rødbrunt læder. Lige nu er jeg generelt pjattet med herresko. Jeg ville dog selv skulle handle i en anden prisklasse... 

Jeg bliver aldrig træt af klassiske jakker/frakker som den, I kan se øverst fra APC, ligesom den lyseblå skjorte også fra APC heller aldrig går af mode. En lækker skjorte i god kvalitet, semi-løs, ned i bukserne og med oprullede ærmer på en henkastet måde er i mine øjne ultrasexet og underspillet lækkert. 

Ligesom herresko, er jeg også pjattet med herrebukser i øjeblikket. Desværre er det meget få bukser, der klæder mig/passer mig... eller som jeg kan lide mig selv i...  At være kortbenet med lang overkrop, smal om taljen, men med robuste lår, gør bukseindkøb til en kedelig affære. Jeg har lige nu to bukser, jeg går i, hvis man ikke tæller hyggebukser med:) Jeg er absolut ikke sikker på, at Fendi-bukserne ville klæde mig, men i teorien vil de se pæne ud med de andre ting.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar