fredag den 2. januar 2015

Godt nytår y'all


Godt nytår og velkommen til 2015!

Der kommer et indlæg om min eget personligt nytårfejring senere; for lige nu vil jeg bare sludre lidt om... nytårsforsæt og ønsker for fremtiden.

Jeg er træt i dag og har en smule post-party-blues på lige nu. Har forsøgt at tænke over nogle mål og drømme for 2015, og jeg kan ikke rigtig komme i tanke om noget udover at ingen, jeg elsker, må dø/blive syge, samt at jeg selv kommer helskindet igennem årets eksamener på mit studium. 
Det er selvfølgelig også fint nok. Første ønske er jeg ikke selv herre over, men ønsket giver sig selv. Det er vel derudover fint nok at have studiets gennemførelse som førsteprioritet. Alligevel er det lidt trist, at jeg har ikke har flere umiddelbare drømme for 2015 end at don't screw up.

Jeg har heller ikke de vilde nytårsforsæt a la at være sundere, løbe mere, get a hot bod, redde verden m.m. Altså, bevares, jeg vil gerne være smukkere, flinkere og bedre plus alt det der, men jeg har ikke nogle specifikke mål lige nu: jeg tænker nok bare, at jeg fortsætter med at gøre det så godt som jeg kan, som jeg altid gør (med skiftevis succes). Igen er mine mål ikke så meget at blive bedre, men mere noget a la don't get worse...

Måske er det mine post-party-blues, for jeg håber da, at jeg kan finde motivationen, ambitionerne, drømmene og alt det der frem meget snart, for min attitude lige nu er lidt trist!

Hmm, måske skal mit mål for 2015 være at få nogle mål og drømme? At blive mere målrettet? Så jeg kan arbejde hårdere for at opnå det, jeg vil opnå? 
Jeg drømmer faktisk om at blive mere ambitiøs, målrettet, arbejdsom. Jeg er lidt for meget en slacker, og jeg vil gerne udrette noget. Hvis bare jeg vidste hvad!

Måske bør et mål også være at få bedre styr på økonomien, for altid at have no moneys lægger lidt en dæmper på andre drømme som rejser og at eje egen bolig (hvor man kan have en hund... mmmm, eller en hest! Og et kælerådyr?). Jeg ville gerne gå til ridning og svømme mere. Jeg vil gerne besøge mine venner i København oftere.
Jeg vil faktisk også gerne slippe for mit acne; jeg vil gerne have færre menstruationssmerter (jeg dør næsten hver måned) og mere generelt få/have noget mere energi. Jeg bør nok træne min ryg noget mere. Jeg kunne sikkert også have godt af noget yoga.
Der er mange ting, jeg gerne vil være bedre til, og det kan man vel altid arbejde på. Ok, så der er noget at gå i gang med her i 2015, men jeg håber, at jeg finder på nogle drømme, der kan få lov at gå i opfyldelse!

Endnu en gang happy new year to y'all!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar