fredag den 20. februar 2015

Danske modeller på catwalken a/w 2015 i New York


Ligesom de sidste par sæsoner laver jeg indlæg efter hver modeuge (New York, London, Milano og Paris) med hvilke danske modeller, der er gået catwalk. Vi starter med New York, som mange af mest etablerede modeller tit springer over. For Danmarks vedkommende betød det også, at Nadja Bender, Josephine Skriver og Caroline Brasch-Nielsen ikke gik catwalk i denne omgang. Det er derfor en flok næsten friske danske modeller, man kunne spotte i New York. 
Når jeg siger næsten friske, så er det fordi de fleste også gik shows i sidste sæson.
Laura Julie må være den, der gik de bedste shows blandt danskerne. I har måske set hende på forsiden af både Cover og Eurowoman det sidste halve år? Jeg synes, at hun minder mig om topmodellen Iselin Steiro fra Norge. Hun har stort potentiale, tror jeg. 
Vi har hende herover for Marc Jacobs, som må være det mest prestigefulde show i New York. Derudover gik hun også for blandt andet Alexander Wang og Altuzarra. 

Derudover gik både Charlotte Lingvig, Line Brems, Amalie Schmidt, Regitze Christensen og Kirstin Liljegren prestigefulde shows. Alle modeller får kun billede i indlægget her. Hvor mange shows, de gik og hvilke, må I finde informationer om andetsteds.

SE ALLE BILLEDER HERUNDER

^Charlotte Lindvig

^Kirstin Liljegren for Oscar de la Renta

^Amalie Schmidt for Rodarte

^Regitze Christensen i Jason Wu

^Line Brems for Tommy Hilfiger

^Astrik Eika Frøkjær i BCBG Max Azria

^Mari Nylander i Honor

^Anna Sophie Conradsen i Honor

^Anne Sofie List i Monique Lhuillier

^Malou Høgenhaven i Monique Lhuillier

^Emily Astrup i Nicole Miller

^Andrea Jørgensen i Nicholas K

Ingen kommentarer:

Send en kommentar