mandag den 23. februar 2015

Oscar-kjoler 2015


Jeg er så heldig, at jeg ikke har skulle noget i dag, så jeg har med god samvittighed kunne sidde hele natten oppe og se Oscar-uddeling i USA. Jeg gør det faktisk hvert år, men i år har det været uden at skulle igennem en hård dag dagen efter. Dejligt. Jeg så det med min mor. Mine brødre, jeg og min mor har mange forskellige interesser, men vi er fælles om at elske film og elske at følge med i film og snakke om dem. Det var hyggeligt at se det med min mor. 

Vi elsker begge to også at se den røde løber, selvom vi ikke altid har samme smag. Min mor er generelt mere positiv over for kjolerne. Jeg er ligesom sprunget det faktum over, at de alle ser flotte, smukke og fantastiske ud og kræver, at de ser ud over det sædvanligt fantastiske ud i kjoler, der allermindst skal få mig til at gispe og hive efter vejret! Det var der ikke rigtig nogen, der gjorde i går. Jeg havde store forventinger, fordi skuespillerinder som Emma Stone, Keira Knightley, Marion Cotillard, Jessica Chastain og Julianne Moore alle var nominerede, og der plejer at være garant for magi på den røde løber, mens også røde-løber-favoritter som Lupita Nyongo, Scarlett Johansson og Sienna Miller ville dukke op. De så alle flotte ud, bevares, jeg var bare skuffet, fordi jeg havde forventet mere. Jeg havde haft for høje forventninger, simpelthen.

Det skal siges, at det er svært at få mig op på 10 point ud af 10 i pailletkjoler, store prinsesseskrud, neutrale farver og sort. Det kan være være nok så flot, men de bedste kjoler i tidens løb har været mere farverige..

Selve priserne gik jo langt hen ad vejen til favoritterne, selvom nogle måske havde spået Boyhood som vinder af bedste film-kategorien i stedet for Birdman. Det var så også det tætteste, vi kom på en overraskelse. Det er lidt kedeligt, at det er så let at forudsige vinderne efterhånden, men sådan er det åbenbart.
Jeg havde set halvdelen af filmene i kategorien bedste film, og de har alle været rigtig gode, så jeg var lidt ligeglad i år med hvem, der vandt, kunne jeg mærke. Jeg har godt nok ikke set Boyhood endnu, men jeg er nede med præmissen. Jeg glæder mig til at se de resterende film - især Whiplash, faktisk. 

Nå kjoler.

Øverst har vi Julianne Moore, der vandt prisen for bedste skuespillerinde. Jeg har ikke set hende i Still Alice, men hold op hvor har hun spillet med i mange fantastiske film og altid gjort det godt, så jeg er glad for, at hun bliver hædret. Kjolen er flot. Den er fra Chanel. Jeg vil ønske, at hun havde faldt en kjole i sjovere farve, men jeg kan godt lide snittet, detaljerne og stylingen.

SE ALLE KJOLER EFTER HOPPET

^Emma Stone er altid übercool på den røde løber. Hun får denne kjole til at se mere cool og smuk ud end den ville have været på snart sagt alle andre. Jeg sætter pris på farven, selvom det ikke er den smukkeste farve i verden, men det er trods alt en farve- Selvom den måske er lige så gul, som den er grøn, så grøn også min yndlingsfarve til de rødhårede stjerner!
Det er klassisk Elie Saab-pailletter, og den er ved gud set før. Jeg er skuffet over, at hun ikke var mere daring i sit valg af kjole, men når det så er sagt, så er hun utrolig smuk fra top til tå.

^Keira Knigtley i Valentino. Jeg troede, at hun ville være i Chanel, men hun har er trods alt også tit i Valentino. Hun er vild med de romantiske, søde, lidt uskyldige kjoler, og mange gange har det virket rigtig godt, men jeg er ikke helt overbevist af kjolen her. Hun er gravid, hvilket kjolen skjuler på godt og ondt. Kjolen er interessant; det kan jeg godt lide. Den er lidt for lang, synes jeg personligt, og så ser den også lidt crafty ud. Jeg er lidt skuffet, indrømmet. Oh well, who cares. Look at her face. Hun er alt for smuk.

^Jessica Chastain er en af mine absolutte yndlingskuespillerinder fra de senere år. Hun ser altid virkelig smuk ud på den røde løber og vælger interessante kjoler. Denne kjole må også siges at være interessant. en kjole i kjolen? Farven er smuk, og jeg kan godt lide, at den er anderledes. Jeg havde gerne undværet slidsen, men hår, makeup og smykker er lige i øjet. 
Kurver er IN i år. Det er dejligt at se. Der er mere hofte i år og mindre ribben!

^Marion Cotillard var en af mine favoritter i hvid Dior, der især var smuk bagfra og fra siden. Jeg poster et billede mere nederst. 

^Rosamund Pike var blandt aftenens positive overraskelser i denne røde Givenchy. Det brude ikke være en overraskelse, at hun så godt ud, men hun har simpelthen valgt nogle akavede kjoler op til Oscar-uddelingen. Jeg er vildt med hendes look her. Det ser flot ud med rød til hende. Hendes hår er cool med undercut bag til. Hendes figur er amazing. 
Mit eneste "but" er slidsen. Jeg er lidt bum bum i forhold til slidser i midten, der ikke forekommer mere naturligt og som går så relativt langt op. På nogle billeder ser det godt ud; på andre knapt så godt.

^Reese Witerspoon i sort og hvid Tom Ford. Den sidder fantastisk på hende, og selvom Uffe Buchardt kaldte udskæringen en sur smiley, så var min mor og jeg sådan set meget glade for looket. Især min mor. Hun synes, at udskæringen var flot. Hendes hår er glat og skinnede som en Barbie-dukkes; jeg er ret fascineret.
Jeg er glad for, at Reese er back in bizniss. Måske nåede folk at blive træt af alle hendes rom-coms til sidst, men hendes præstationer i film som Election, Cruel Intentions og Pleasantville gjorde hende til en favorit i mine teenageår. 

^Patricia Arquette vandt bedste birolle for Boyhood og havde i dagens anledning vlagt en kjole fra Rosetta Getty. Kjolen sidder godt på Patricia. Den er rigtig nok lidt i familie fra Meryl Streeps kjole fra sidste år og faktisk også den fra i år, men selvom Meryl Streep måske ikke er så kendt for sin stil, så vil de fleste skuespillere nok gerne nævnes i samme sætning som hende!

^Jennifer Lopez var i Elie Saab. I det danske Oscar-studie var kommentatorerne helt tossede med looket, mens jeg selv rullede med øjnene. Too much cleavage, to much boobies i forhold til kjolens ellers dydig prinsesse-feel. Skruddet bliver for stor forneden. Der skulles tages en meter fra diameteren, og så kunne vi måske begynde at tale om det... Men altså , jeg er ikke meget til peachnude prinssesglimmer. Deudover så kunne jeg slet, slet ikke tage farven på hendes læbestift, hvilket man ikke rigtig kan se på billedet.
 Bevares, hun er flot og lækker og holder sig godt, men det bedste look? No way.

^Scarlett Johansson i en fantastisk flot farve. Den grønne farve vinder altid altid mit hjerte på den røde løber. Scarlette Johansson ser jo fantastisk ud i kjolen. Hendes krop er helt vild og med det smil og de øjne skal der ikke meget for at blive betagende på den røde løber. Jeg sætter pris på, at hun tager en chance med halskæden og håret med undercut giver også looket noget råt og coolness... Mine øjne irriteres dog også lidt af halskæden
Til gengæld er øreringene superseje, hvilket man kunne se up close på scenen, da hun skulle præsentere en pris eller lignende.

^Felicity Jones i Alexander McQueen. Den så ikke så heldig ud på hende. mest af alt handler det om proportioner mit vedkommende. Skrudet starter et mærkeligt sted ved taljen (og den tykke silke er total old lady). Ovedelen virker lidt tung på hende og de forkorter halsen unødvendigt. Der er potentiale i overdelen, men den skulle have været holdt slankere hele vejen ned... 
Kjolen virker for stor til lille petite Felicity Jones, men jeg må indrømme at billedet her hjælper lidt på mareridtet. her ser det semi-decent ud. 
Ps. jeg er virkelig ikke til bangs på den røde løber. Sorry.

^Nicole Kidman i Louis Vuitton. Måske ikke den mest klædelige kjole til hendes søjlefigur, men jeg sætter pris på farvern, hvor under den så er plus rødt bælte i taljen. Snittet er klassisk, men kjolen er på sin side ret forfærdelig, men jeg er nået til et punkt, hvor ugly er bedre end boring!

^Lupita Nyong'o i perlebesat Calvin Klein-kjole. Anderledes kjole, der forbliver klassisk og nedtonet på grund af den hvide farver. Der er lidt afrikansk kultur møder havfrue møder glamourøs Hollywood over looket. 

^Cate Blanchett i Johan Galliano for Maison Margiela. Hendes hår og makeup er flawless, hvilket var endnu mere tydeligt, da hun overrakte prisen til bedste mandlige hovedrolle. Jeg er virkelig ikke vild med halskæden, og jeg ville gerne have haft ærmerne skåret lidt længere inde på skulderen, men jeg kan godt lide detaljen med det flossede cut. Kjolen er sort, hvilket er lidt kedeligt, men den sidder godt på hende.

^Jennifer Aniston var i stropløs, beige-nude stram kjole - no suprise, men at den var så sexet og glitrende som denne lille sag fra versace, det var heldigvis lidt anderledes end det, hun plejer. Hendes hår er lidt for casual, synes jeg, og farven kunne godt have været mere ka-pow, men hun fangede min mor. Jeg tror, at hun ville putte den i sin top fem fra i går.

^Anna kendrick i Thakoon. Pæn kjole til en charmerende pige, men også en kjole, der ligner stangtøj fra et stormargasins prom-afdeling. Den ser ikke så dyr ud.

^Naomi Watts i Armani Privé. Her var min mor og jeg nok lidt uenige, for da hun så den på scenen udbrød hun spontant et "ej, hvor er den grim", mens jeg faktisk synes, at den er relativ cool. Den er ikke perfekt, og ja, det ligner lidt en badedragt fanget i en mur, men jeg synes altså, at hun ser vældig smuk og cool ud.

^Zoe Saldana looks va-va-voom i denne kropskrammende Versace-sag. Jeg er måske ikke så meget for nude til de mere blege stjerner, men til en mørkere latina som Saldana bliver jeg blød i knæene.Hun ser hot ud og meget smuk. Jeg mener at huske, at hun var en af de der stick thin Hollywood-stjerner. enten huske jeg forkert eller også har hun taget lidt på, men på den absolut gode måde. Sikke en krop!

^Sienna Miller er endelig ved at få gang i den skuespilskarriere, som altid er stået i skyggen af hendes rolle som stilikon og Jude Law-kæreste. Hun er hun gift med en anden skuespiller, har børn og flere roller i store Hollywood-film blandt andet den meget populære Clint Eastwood-film American Sniper. Good for you, Sienna!
Hun er i Oscar de la Renta, og jeg har egentlig ikke en finger at sætte på looket. hår og makeup er on point. Kjolen er fin. Det eneste er nok, at looket ikke er så mindeværdigt. Vi har glemt det i morgen.

^Jennifer Hudson i gul Romona Keveza. Den er virkelig flot, synes jeg. Farven er helt vildt flot (ja, jeg elsker gule kjoler), og den ser virkelig perfekt på hende.De grønne sten i ørerne passer godt til, og hun ser sød ud med kort hår. 

^Chloe Grace Moretz i Miu Miu. Den sidder ikke supergodt på hende, og så irriterende det mi, når hun stak hænderne i lommen som her. Det gjorde hun også scenen. 
The Sound og Music blev hædret i går. Måske var kjolen her en dedikation til scenen, hvor Maria laver tøj til Von Trapp-børnene af de blomstrede gardiner?

^Margot Robbie i sort Saint Laurent. Det er ikke en kjole, man tager på, hvis man vil vække opsigt. Det gjorde hun så heller ikke. Pagen er dog rigtig pæn til hende, og jeg er altid til røde røber.

^Jenna Dewan-Tatum i hvid sag fra Zuhair Murad. En af de bedre kjoler fra Murad. For en gang skyld ligner det ikke en Elie Saab-knock off. Jenna er smuk. Hun plejer at minde mig om Adriana Lima, men ikke her. der er næsten mere mila Kunis over hende en Lima.

^Der var ikke meget 50 Shades of Grey over den røde nuance, som Dakota Johnson havde valgt at bære til Oscar-uddelingen. Kjolen er fra Saint Laurent og rigtig flot, men jeg synes ikke, den sidder supergodt på overkroppen. Jeg havde lyst til at trække den lidt op, da jeg så den på tv-billederne. Den ville muligvis klæde en lidt mere barmfager eller kurvet stjerne lidt bedre? Men designet og farven er ret lækker. Ligesom med Felicity Jones er jeg ikke så vild med pandehåret på den røde løber. Det ser ikke så elegant ud.

^Gwyneth Paltrow i lys pink Ralph Russo-kjole. Ikke lige min smag. Ligner lidt kagedekoration på ærmet, men hår, makeup og ørenringe er fine.

^Popsangeren Rita ora skulle optræde til uddelingen. her ankommer hun i en Marchesa-kjole med flere meter slæb. Det er ikke min smag, men glamourøs ser hun ud.

^Kerry Washington i Miu Miu. Min mor var også rigtig vild med denne kjole. Jeg havde lidt problomer med proportionerne, men især var jeg træt af hvide/cremede/douce kjoler, men småtteriet til side: Kerry er åndssvagt smuk.

^Lorelei Linklater spiller lillesøster i Boyhood. Her er hun i en Gabriela Cadena-kjole. De hadede hendes kjole og look i Oscar-studiet, men jeg er knapt så sur. Slidsen er alt for høj, men for iræsr for en lidt rebelsk teeanager er denne kjole da meget passende. 

^Lady Gaga i Azzedine Alaia. Hun fik vist, at hun ikke bare mestrer popsang og jazz under uddelingen, men at hun også synger musicalsange til den store medalje. Hun sang et medley af The Sound of Music-sange.

^Selma-skuespilleren Carmen Ejogo i Houghton. Den kunne godt sidde bedre, kjolen, og Carmen minder mig her om en af pigerne fra Vampier Diaries.

^Meryl Streep i modent antræk - sort og hvid fra Lanvin. Nydeligt, lidt damet, lidt cool, lidt kedeligt. Bum bum.. jeg ved ikke hely.

^Sangerinden Faith Hill i J. Mendelkjole. jeg kan rigtig godt lide hendes hår og den lange halskæde, ørenringe og makeup. Kjolen er okay.

^Solange Knowles i Project runway-designeren Christian Siriano. Ikke lige mig...

^Modellen Karolina Kurkova i Marquesa. Hun ser flot ud - great face og amazebod, men kjolen er lidt fad.

^Modellen Chrissy Teigen i Zuhair Murad. Der er både boobs and legs, hvilket åbenbart er "lovligt" igen på den Røde Løber, for det var der meget af. Chrissy er gift med John legend, og så skulle hun eftersigende være ganske bramfri på de sociale medier. 

^Jeg havde lidt glemt Rene Russo indtil jeg så Nightcrawler, hvor hun spiller over for en afstumpet Jake Gyllenhaal og gør det absolut fantastisk. Hun kunne sagtens have fået en birollenominering, synes jeg. 

^Laura Dern i Alberta Ferretti. Kjolen er faktisk ret cool, synes jeg. Minder mig slet ikke om Alberta Ferretti, der plejer at være mere romantisk. Stylinger efterlader en del at forbedre. Hår, halskæde og øreringe arbejder imod kjolen. Ret ærgerligt.

^Octavia spencer i mintgrøn Tadashi Shoji. Måske ikke lige min smag designmæssigt, men hun lyser op og er så charmerende.

^Katie Cassidy i Julien McDonald. Lidt for meget skøjteprinsesse over kjolen, men Julien McDonald er heller just kendt for god smag....

^America Ferrera i grøn Jenny Packham. Det er ret vintage-agtigt, hvilket jeg godt kan lide, men den transparente overkjole passer måske ikke helt sammen med den mere lingerie-agtige underkjole? I don't know. Farve og bæltet er flot. Kjolens form passer godt til hende.

^Oscar-vinderen Eddie Redmayne med hans yndige nye kone Hannah. Et flot par i matchende marineblåt Alexander McQueen-tøj.

^Maroon 5-sangeren Adam Levine med sin modelkone Behati Prinsloo. Hun er i Armani Privé, som ikke overraskende sidder perfekt på hendes slanke, veltrænede modelkrop.

^Skuespiller og komiker Andy Samberg med sin yndige kæreste, musikeren Joanna Newsom.

^Nygifte Benedict Cumberbatch med sin kone Sophie. En meget flot kjole hun havde på samt cool styling... og så er hun endda gravid.

^Skuespiller Viola Davis i pink Zac Posen sammen med din mand. Flot makeup. Kjolen er ikke så meget mig, dog. 

^Til sidste lige et billede mere af Marion Cotillard!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar