torsdag den 2. juli 2015

Endelig sommer evt med Michael Kors beach wear?


Så er har der været godt vejr i flere dage i træk! Vejr så godt, at man kan tage på stranden... ikke at jeg har været på stranden endnu. Jeg er så dårlig til at tænke strand, når jeg er i Aarhus, selvom jeg kun bor ti minutters gåtur fra Den Permanente. 
Hvis man skal på stranden et eller andet sted i verden, kan man måske lade sig inspirere af Michael Kors' bud på strand- og badetøj i år? Jeg kan ret godt lide det. Sættet med top og nederdel (og formegentlig badetrusser under) er praktisk til gåturen fra hjem/sommerhus/hotel til stranden. Jeg kan også godt lide toppens mere sporty feel frem for klassiske bikinitoppe. Blå og brun er gode farver. Ja, det er måske ikke praktisk med båndene rundt om maven? Ved ikke om det er så rart og om det ikke kan give nogle sjove mønstre fra solen? Godt med solcreme er i hvert fald ekstra vigtig!
Ved faktisk heller ikke om sættet rent faktisk kan bruges til at bade i? Hvad mon de bånd er lavet af? Hvis det ikke kan det, så trækker jeg det med det praktiske tilbage og erstatter det med fjollet. 

Lige meget hvad, så håber jeg, at I får en dejlig sommerdag. Jeg tror og håber, at Bjarke og jeg i dag kommer ud og ser Sculptures by the Sea - Aarhus' udendørs kunstfestival med kunstværker af diverse kunstnere fra hele verden placeret langs den sydlige kyst i Aarhus. Den finder sted hvert andet år og slutter nu på søndag efter en måneds udstilling, så det er nu, det skal være. Jeg husker det som en rigtig god oplevelse for to år siden, selvom ikke alle værker imponerede. 

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET




















Ingen kommentarer:

Send en kommentar