onsdag den 29. juli 2015

Pradas hvide kjole med høj hals i mønstret silke


Faktisk har jeg allerede vist et lignende look fra Prada, hvor det bare i stedet for en kjole var en bluse, men i samme stil. På blusen var halsen ikke som her i et andet materiale, men bare hvid ligesom resten af stoffet (eller sort, da toppen også kom i sort). På kjolen her er halsen i et materiale og mønster, der nærmest ligner gammelt sofabetræk eller tapet. Det er sådan med vilje lidt rustikt og gammelt at se på med løse tråde og fake slid. Jeg køber konceptet helt og aldeles.

Jeg er stor fan af Pradas ss15-kollektion. Jeg falder for Prada hver sæson, selvom Miuccia Prada sommetider finder på gale kombinationer, men hun overbeviser mig altid, og jeg kigger altid tilbage på tidligere kollektioner med stor beundring. Hun er modig, men hun holder sig alligevel i en form for retro-univers. Der er tit en nostalgi i kollektionerne, som er interessante, fordi den peger mod noget, der aldrig fandtes. Prada kopierer ikke bare fortidens mode. Der er altid noget tilpas anderledes på spil til at vi ikke bare kan gå i gebrugsbutikker og finde looket.

Kjolen her skulle dog tilpasses lidt, før jeg kunne bruge den. Længden ville se konet ud på mig. Den skulle være betydelig kortere. Jeg kan dog godt lide konceptet med de lange ærmer, høje hals, materialet og de synlige syninger.

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET






















Ingen kommentarer:

Send en kommentar