tirsdag den 22. september 2015

Bæltekraver fra Balenciaga


Et bælte om halsen? For alle andre end fetischbegejstrede mennesker og punkish teenagere er det ikke så mange, det appellerer til, men måske Balenciaga kan få folk til at gentænke konceptet? Eller i det mindste se det pudsige i deres frakker og jakkers kraver, der jo ikke bælte, men bare ligner et?

I dette indlæg har jeg samlet billeder fra blade af alle de forskellige Balenciaga-looks med bæltekraver. Læg ikke bare mærke til kraverne, men de andre detaljer på jakker og frakker. Der er tænkt i diverse strukturer og former, og det er faktisk vældig fint. På den ene side har retro-linjer hentet fra den originalse Cristobal Balenciagas arkiv, som samtidig er meget elegant og sofistikeret, men så har vi Alexander Wangs fascination af techno, punk og hard wear i form af materialerne. 
Det er generelt en fin kollektion for Balenciaga fra Alexander Wangs hånd. Eneste anke - og nok også grunden til, at jeg ikke ligefrem begræder Wangs forestående exit fra det franske mærke - er, at kollektionen (ligesom de foregående) mangler sjæl. Det hele er så koldt og kontrolleret. Det er mere energi og følelse i Wangs eget mærke. Det er tydeligt, at han føler sig mest hjemme i eget univers... hvilket vel heller ikke så underligt. 
Nu bliver det bare spændende at se, hvem der overtager tjansen som chefdesigner for Balenciaga. Det kunne sagtens blive en forholdsvis ukendt designer, så jeg vil undlade at komme med gæt. Jeg håber bare, at personen modsat Wang ikke har sit eget mærke. 

Anyways, here goes... looks med bæltekraver..

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET







































Ingen kommentarer:

Send en kommentar