onsdag den 23. september 2015

Vandretur


 Når jeg ikke blogger om mode (!) og går rundt i byen og kigger på mennesker og leger moderne bymenneske and all that jazz, kan jeg faktisk godt lide at komme ud i pæn natur og se udsigter og dyr og måske samle bær og den slags. 
Jeg er ikke et udemenneske som sådan, men jo ældre jeg bliver, desto mere interesserer naturen mig. Og jo mere sætter jeg pris på naturudflugter med mennesker, jeg holder af. Jeg er begyndt at gå op i arter. Jeg kigger på planter, blomster og dyr og vil gerne vide så meget som muligt om alting. Jeg har det også bedst, når jeg er tæt på vand. Udsigter over vand beroliger mig på en måde, så jeg nogle gange tænker, at der må være magi indvolveret!
Desuden tager jeg jo billeder, og natur er altid et godt motiv.

Jeg er begyndt at se en del dyredokumentarer - sådan nogle BBC-David Attenborough-ish dokuer, fordi jeg bliver betaget af de smukke billeder og alle de besynderlige evner, mange dyr har. Jeg bliver tit helt åndeløs over hvor stor og vild, verden er. Jeg drømmer om en dag at komme på safari forskellige steder i Afrika.

Bum bum, jeg snakker... Jeg er på billederne her ude og gå i Hanstholm vildtreservat og nøj, et fantastisk område. Thy er virkelig en smuk del af Danmark. Det ligger langt væk, men der er virkelig pænt. 

Jeg tog jeans på, fordi det virkede praktisk og lånte et par gummistøvler. Det er ikke et mode-statement, at jeg har bundet tørklædet om hoften. Det var bare for varmt at have rundt om halsen og træls at holde på... Jakken var den, jeg havde med til Thy, og den virker lidt fjollet på en vandretur, men i det mindste er farven jagtkhaki.
Jeg synes, at billederne var ret fine. Sådan ser jeg også tit ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar