mandag den 21. september 2015

Danske modeller på catwalken i London s/s 2016


Så er den engelske modeuge også slut. Jeg har fundet (via information fra de danske modelbureauers instagramprofiler) billeder af de danske modeller, som har gået shows i London. Der er en del, der har gået 1-2 shows og ikke nogen, der som sådan har domineret den engelske modeuge.

 Der er mange nye ansigter, mens de fleste af de modeller, man efterhånden kender, har sprunget London over. Charlotte Lindvig, Laura Julie og Regitze Christensen tog dog videre fra New York til London. De har alle gået pæne shows, men det virker til, at sidste sæson i London var lidt bedre for dem alle tre. 
Elisabeth Faber og Lululeika Ravn, som vi ellers kun (?) har set for Louis Vuitton, var i London i denne omgang. Faber gik for Burberry, hvilket må være det højest profilerede show i London, mens Lululeika gik for gode brands som Christopher Kane, J.W. Anderson og Pringle. Blandt de helt nye navne ser Sandra Schmidt og Nina Marker interessante ud på catwalken, men hvem ved, hvilke look, der trender fremover... Og så ved jeg jo intet om, hvem der er rare at arbejde sammen med.

^Øverst har vi Elisabeth Faber for Burberry


SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET

^Sandra Schmidt for Christopher Kane

^Emma Lund for J.W. Anderson

^Regitze Christensen for Simone Rocha

^Charlotte Lindvig for J.W. Anderson

^Lululeika Ravn for Erdem

^Nina Marker for Christopher Kane

^Laura Julie for Topshop Unique

^Sara Kusic for Pringle

^Anne Mette Ryom for Daks

^Malou Høgenhaven for Julien MacDonald

^Anna Sofie Conradsen

^Cecilie Johansen for Peter Jensen

^Elisa Lyder for Markus Lupfer

^Christina Christiansen for Roberts Wood

Ingen kommentarer:

Send en kommentar