søndag den 20. september 2015

& Other Stories i Aarhus


Mit mobilkamera er ikke så godt, så derfor får I de her grynede billeder, der ikke er meget bedre end hvis de var taget med mine gamle Nokia-telefon... 
I fredags var jeg i den nye & Other Stories-butik i Aarhus, og jeg var virkelig imponeret. Jeg troede ikke, at jeg kunne blive imponeret over en fucking butik og slet ikke en high street-butik, men det var jeg faktisk. Wow, hviskede en stemme i mig. Shut up, sagde den del af mig, som hader at se på shopping som "en oplevelse". Oplevelser findes i naturen, på museer, i dyreparker m.m. ikke i fucking & Other Stories... Anyways...
Måske var jeg bare overrasket over størrelsen. Den er kæmpestor. Større end den & Other Stories, jeg har besøgt i København. Rummene er virkelig fine. Rummelige, ikke mindst. En stor midte med højt til loftet og masser af lys med fine rumdelere og så en masse hyggelige kroge. Bygningen er gammel, så det er en fin blanding af nyt og gammelt. Der bliver gentænkt butiksarealer i disse år. Det er fint, synes jeg. Især så længe man stadig kan gå rundt og passe sig selv - jeg kan fx ikke lide de små specialbutikker - hvor hyggelige og fine de end er, fordi jeg ikke kan lide at have sludrende butiksassistenter åndende i nakken. 

& Other Stories' sortiment er også imponerende. Der er meget forskelligt! Jeg kan godt lide denne her blanding mellem accessories, beauty, tøj, undertøj og magasiner, og så er det dejligt at kvaliteteten er langt bedre end i en H&M-forretning, sortimentet lidt mere quirky end COS, og priserne overkommelige. Jeg var egentlig ikke på jagt efter ting til mig selv, men gaver til Bjarke, og det finder man jo ikke i Stories... der er nemlig ingen herretøj m.m..Jeg brugte alligevel en del tid derinde.

Der var ikke fordi jeg bare ville have det hele. Overhovedet ikke. Men der var gode ting rundt omkring og havde jeg penge nok, kunne jeg godt være kommet hjem med et par sko, noget undertøj, en bluse, en taske, et par trøjer og en kjole. Jeg fandt frakken herover, som jeg især blev ret lun på. Den koster lidt for mange penge til, at jeg bare kan købe den med mit sørgelige budget, men i det store og hele virker 1500 kroner vel nogenlunde okay for en stor vinterfrakke. En frakke koster nemt 500-600 kroner i H&Ms billige afdeling, hvor kvaliteten er rædderlig, og man får tit ikke meget modefrakke for 1500 kroner i butikker over H&M/Vero Moda-segmentet. Men 1500 kroner er stadig mange penge, og det er jo ikke fordi jeg ville fryse til vinter, hvis jeg ikke fik en ny frakke. Jeg har gamle frakker, der stadig virker... om end en ny frakke altid gør vinteren lidt nemmere at komme igennem!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar