onsdag den 20. april 2016

Hvid kjole med kæder fra Calvin Klein... samt Francisco Costa stopper som chefdesigner


Endnu en prestigefuld designerstol er blevet ledig i den internationale modeverden. Francisco Costa, der har været chefdesigner for Calvin Klein Women siden 2003, stopper sammen med Italo Zuccheli, der har været herredesigner for Calvin Klein. 

Tilsyneladende sker der efter, at Calvin Klein har besluttet at omlægge nogle af strukturerne og blandt andet samle herre- og damelinjerne under en person.
Calvin Klein er en af de mærker, der er svære at finde ud af på grund af sine virkelig mange underlinjer og licencer. Der er forskel på CK og Calvin Klein-mærkerne, og inden for Calvin Klein-navnet er der både Collection, Platinum, White, Jeans osv. Collection er den dyre, high fashion linje, som jeg mest har bekæftigtet mig med. Jeans og undertøj er nok de mest profitable linjer, og mange af underlinjerne er virkelig billige i forholdt til Collection. Det må være svært at gøre overskueligt for kunderne, tænker jeg. Well, dem om det. 
Lige nu går rygterne på Raf Simons, der stoppede som chefdesigner for Dior efter ss16-kollektionen. Han har et års non-compete-clause i sin Dior-kontrakt, men det år er snart gået, og med sin hang til minimalisme og street wear fra før Dior, kunne Calvin Klein sagtens været et godt match. Det er nu også et stort job, som inkluderer mange kollektioner, og det var det, som han brokkede sig over hos Dior. Det virker nu som rygter med en vis substans, når medier som WWD og BoF refererer dem.

Hvad Costa skal nu, bliver også spændende. Han er 51 år, så han er langt fra pensionsalderen. Mon ikke vi ser mere til ham? 
Billederne her er af en af hans mange hvide kjoler fra ss16. Den er lang, langærmet og med nogle dekorative smykkekæder.


SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET
Uden ærmer:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar