torsdag den 12. maj 2016

Cheapest dress bought from new I own?


Jeg er ikke så god til regler. Jeg har bemærket, at hver gang jeg identificerer en regel, som jeg har levet efter og siger den højt, så kommer jeg til at bryde den. Every fucking time.
Det gælder ikke kun inden for mode og stil, men det gælder især inden for mode og stil.

Hvis jeg fx bedyrer, at lavtaljede midt-på-låret shorts er grimme og sværger, at jeg ALDRIG ville købe et sådan par, fordi min krop simpelthen ikke kan bære det snit, så sker det forunderlige, at jeg tiltrækkes af lige præcist et par lange lavtaljede shorts kort tid efter... Så nej, jeg kommer ikke til at erklære mit had over for den slags shorts lige foreløbigt, for jeg orker simpelthen ikke at blive vild med det look!

Jeg skal altså passe må med sige ALDRIG, for der er en lille spiteful motherfucker oppe i mit hoved, som har det virkelig sjovt med at lade mig tiltrækkes af utiltrækkende ting (efter at have set Disneys Inside Out ser jeg mit hoved fungere præcis som i filmen med små figurer, der styrer mine indre systemer, mens der lagres farvede bowlingkugler for hver oplevelse). 

Jeg har (havde?) en regel om ikke lade mig tiltrække af "tilbud" i H&M og i det hele taget holde mig væk fra de stykker tøj af dårligst kvalitet i diverse high street-butikker (jeg holder mig stort set væk fra Gina Tricot og Monki af den grund)... af flere årsager: Økonomisk ender man tit med at bruge flere penge på tøj, der sidder dårligt og hurtigt går i stykker, når man impulskøber billige ting tit i H&M (små-bække-princippet), end hvis man lidt sjældnere køber en dyrere, men mere velovervejet ting i lidt bedre kvalitet. Derudover så er der også hele det moralske princip i ikke at købe mere tøj end nødvendigt samt ikke at støtte børnearbejde (tøjet laver ikke sig selv SÅ billigt i H&M). (Please, H&M, prøv at lave nogle af jeres concious-kollektioner lidt cool? Jeg har det med concious-kollektionerne som Jacqueline i Unbreakable Kimmy Schmidt har det, efter hun vågner op oven på en fitting gone wrong (just go with it) i en peplum-bluse og et par palazzo pants i stedet for en flot kjole.. aaaarrrrrhhhh. It looks fashion-y, but it does not look good!!!!)

Men hvad gjorde jeg forleden... købte en sommerkjole fra H&Ms Divided-linje til 70 kroner plus 15% studierabat, hvilket får den ned på 60 kroner... Den var simpelthen for sommerlig, sød og velsiddende til at lade være, selvom velsiddende måske var lidt påvirket af 70 kroners-prisskiltet. Havde den været dyrere, havde jeg nok tænkt, at taljen sad lidt højt i forhold til mine kropsproportioner. Jeg synes dog, den sidder pænere i virkeligheden end på billedet, men på billedet ser jeg også lidt tung ud... jeg er ganske normalvægtig, men mine øjne er selvfølgelig vant til at se modeller og stjerner med et bmi på max 18, og så ser alle andre hurtigt runde og bløde ud på billeder.
I kan se den på billedet. 
Bjarke kan lide den, og den er rar i sommervejret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar