fredag den 16. september 2016

Danske modeller på catwalken i New York ss17 (aw16-snbn)Sammenlignet med New York Fashion Week for et halvt år siden, var der færre danske modeller på catwalken, men der var stadig nogle fine shows til en håndfuld modeller. Mest spændende er det nok, at den unge Ina Maribo Jensen med den skarpe røde page lukkede showet for Proenza Schouler (se længere nede). Hun har allerede en Prada-kampagne under bæltet og flere internationale kampagner i denne og sidst sæson til trods for en relativ ukendt profil. Hun er både cool og fotogen og genkendelig, så jeg forventer en spændende karriere for hende.
Lululeika Ravn, som sjovt nok også er rødhåret, (herover) gik flere gode shows uden dog at gå alle store shows, men som eneste dansker snuppede hun en plads for Marc Jacobs, som uden Calvin Klein på programmet, nok er det mest prestigefulde show i New York i denne omgang.Derfor ender hun også øverst i indlægget.
Det er nok eller Frederikke Sofie, som er den mest hypede/populære model i øjeblikket - i hvert fald i high fashion. Josephine Skriver er selvfølgelig som Angel for Victoria Secret's og en efterhånden lang karriere i en lidt anden liga.
Sandra Schmidts showliste var lidt skuffende. Sophie Rask gjorde det til gengæld endnu en gang virkelig godt. Ulrikke Høyer fik debut i New York efter en Louis Vuitton-exclusive i sidste sæson, og hun kunne sagtens både slå til og falde igennem under årets internationale modeuger... Anyways, je har talt 16 danske modeller i alt. Opdaterer selvfølgelig, hvis jeg falder over flere.
Jeg har nedenfor prøvet at fordele modellerne ud over så mange shows som muligt, men samtidig prioriteret nogle af deres mest prestigefulde shows... 


Lululeika Ravn for Marc Jacobs

SE ALLE MODELLER EFTER HOPPET

^Ina Maribo Jensen for Proenza Schouler

^Anna Lund Sørensen for Alexander Wang

^Frederikke Sofie Falbe Hansen for Tommy Hilfiger

^DKNY

^Sophie Rask for Michael Kors

^Ulrikke Høyer for Boss

^Line Brems for Rodarte

^Sandra Schmidt for Oscar de la Renta

^Charlotte Lindvig for Delpozo

^Kirstin Liljegren for Jonathan Simkhai

^Sofia Sanoh for Erin Fetherston

^Amalie Schmidt for Noon by Noor

^Christina Christiansen for Dennis Basso

^tvillingerne Amalie og Cecilie Moosgaard for Monse Maison

^Emma Oak for Sally Lapointe

Ingen kommentarer:

Send en kommentar