torsdag den 1. december 2016

Danske Josephine Skriver til Victoria's Secrets Fashion Show 2016


Der er synlige mavemuskler og push-bras, så det basker, når der hvert år vises Victoria's Secrets Fashion Show med nogle af verdens højest betalte modeller. I går blev årets show afholdt i Paris, og om en uges tid bliver det sendt på amerikansk TV med musikalske gæster og masser af hurtige klip. Man klipper nemlig det bedste sammen fra to afholdte shows, så alt bliver helt perfekt!

Josephine Skriver er Danmarks stolthed i dette univers. Hun blev en såkaldt Angel sidste år, hvilket giver hende en hel særlig status i årets show. Om ikke andet, så får hun sygt mange penge... men som Angel skal du også træne hver dag, og det kan man se på Josephine Skrivers krop, at hun tager seriøst. Dang, for en mave!

Josephine Skriver havde to looks. Det ene var fyldt med Swarovski-krystaller, som I kan se herover. Hun glimtede om kap med gulvet! 
Jeg bryder mig ikke om hendes fake tan og makeuppen er alt for tykt lagt på, men det ser sikkert godt ud i fjernsynet? Jeg er bare ikke til alt det makeup og den orange tan er som regel ikke særlig pæn til nordiske piger. Og tan med lyserød læbestift - det er temmelig tacky. Oh well. Victoria's Secrets' modeshow er definitionen af tacky, så hvad havde jeg regnet med?

Nå, glædelig 1. december!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar