tirsdag den 3. oktober 2017

En shitty dag i verden... så derfor heste!!!


Endnu en shitty dag i verden... Fårk mand. Hvis det ikke er naturkatastrofer, så er det terror og onde mennesker... I USA lader de folk købe maskinpistoler, because... fun? Og mand nedskyder uskyldige folk til countrykoncert i Las Vegas. Why? Tja. Og i USA har de ellers nok at se til med Harvey, Irma, Maria og alle de andre storme og orkaner. Man var lige begyndt at tale om Puerto Rico, hvor alt er kaos, og folk dør på grund af to voldsomme storme, mangel på strøm og hjælp fra fastlandet...  Og så er der ham præsidenten, der, når han ikke er gemen på twitter, har travlt med at tire Nordkoreas mad man, så vi andre bider negle ved tanken om den dag en af dem har en seriøs dårlig dag og tænker, why the fuck not og leger med deres atomvåben. Og i Europa er der også terror. Åh, en mand dræber to mennesker i Marseille. Kun 2, når man at tænke, for det er efterhånden under ens give-a-shit-bare. Og så er der al den krig og alle de naturkatastrofer, der dræber folk i resten af verden hver dag, som vi ikke orker at holde styr på. Det er sygt. Det hele er så fuldstændigt deprimerende...

Så derfor. Heste. Et indlæg med rideture i modeblade. Fordi vores hjerner også skal have en pause og drømme om noget rart. Rare smukke heste og en dejlig ridetur. Det er rart. Jeg håber, at de alle de mennesker, der på forfærdeligste vis er døde i dag, lige nu får en rundvisning i himlen på hesteryg. Det fortjener de!

Så ja. Stay safe derude. Og kære amerikanere, få nu gjort noget ved jeres våbenlove. Det er jo for sindssygt med alle de skyderier og massedrab, I har hvert år. 
Og til sidst. Jeg tænker på alle jer derude sårede eller med pårørenede somewhere i verden, hvor uhyrlige ting sker. Det er ikke fair. Må I komme igennem det med forstanden og håbet om en bedre verden intakt!

And nu til heste efter hoppet


























Ingen kommentarer:

Send en kommentar