lørdag den 21. september 2013

“I never met anyone who gets up out of their bed after a night on the town and says, 'Oh I wish I'd had another drink last night. That would have been a great idea' "


Billedet her er fra en regnvejrsaften på Mallorca i byen Sa Popla; en helt almindelig by uden så mange turister. Jeg har valgt billedet, fordi det passer meget godt til stemningen hos os i dag.
I går fejrede vi nemlig Bjarkes fødselsdag,, og vi festede hele natten... Det har betydet tømmermænd og dovenskab i dag. Det er sådan sikker lige så øv i dag, som det var sjovt i går... ej, det passer ikke. Det var en mega god dag,aften og nat i går. Det er dejligt at fejre den, man elskers fødselsdag. Man får lov at forkæle sit yndlingsmenneske på en mere ekstravagant vis end sædvanligt. Good times.

Håber at I har en god lørdag. På billedet er jeg i Ganni nederdel, saint tropz trøje og sko fra Zara. Mit hår er vist nok ikke vådt på grund af regnen, men fordi vi lige havde taget en svømmetur i poolen, inden vi kørte ind til Sa Popla. Uha, jeg savner at svømme allerede....

Titelcitat: Arthur Mathews

Ingen kommentarer:

Send en kommentar