mandag den 19. maj 2014

Sådan så jeg ud i fredags...


Senere i dag kommer der et langt indlæg om Ree Dyrepark, som jeg besøgte i fredags sammen med Bjarke og hans familie. Jeg er jo helt vild med dyr, og jeg elsker, elsker, elsker dyreparker og zoologiske haver. Dyr gør mig simpelthen tosseglad. Ree Park er desuden fantastisk godt bygget op, så man kommer tæt på dyrene, og hvis man som jeg også elsker at tage billeder, så er der muligheder for at få nogle rigtige gode af slagsen.
Nå, men først får I lige mig - alene, sans animaux - på en af de mange, fine broer i Ree Park, der giver fantastiske udsigter til dyrene. 
Jeg er til jeans og flade gummisko, når jeg besøger dyreparker. Man skal gå en del, og der som regel mulighed for at klappe et par dyr eller tre. Jeg har ikke makeup på, fordi jeg tænker, at jeg skal smøre mig i solcreme i løbet af dagen (hvilket jeg i øvrigt glemte med en rød næse som følge). 
Ligner jeg mon én, der har en modeblog? Hehe....
Hvorfor jeg laver peacetegn på første billede, ved ikke. Jeg tror, at Bjarke gjorde det, og så efterlignede jeg ham. Men det er vel også bedre end cranky face herunder?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar