lørdag den 20. december 2014

Saint Laurent Paris resort 14/15


Hedi Slimane viste sin Saint Laurent Paris resort-kollektion sammen med herrernes ss15-kollektion i sommers. Jeg tror, at han har kaldt den sin psych-rock kollektion. Han blander noget seventies folk med noget glam og noget hobo. Hans kommende ss15--kollektion ligger lidt i forlængelse, men den er mere glam. Jeg er lidt triltrukket af farver, materialer, cut og mønstre her. Modellerne ser seje ud med skørternes midi-længder, mens jeg ikke ville kunne pull it off. Man tager, hvad man kan bruge, nyder det på andre, man ikke selv kan bære og glemmer resten!

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET
2 kommentarer:

  1. Åh, jeg er gået i totalt boho-mode nu. Glæder mig i den grad til at finde gamle kendinge frem til forårssæsonen (jeg har ALTID noget boho i klædeskabet. Og noget sporty, noget minimalistisk og noget 60'er-agtigt!) og måske endda tilføje noget mere. Jeg kan forstå, at boho bliver det nye sort - igen :-) So keep it coming!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tja, jeg glæder mig til at se, om det faktisk bliver det nye "sort"? Men jeg er sikker på, at der kommer mere på bloggen om ikke andet:)

      Slet