onsdag den 4. marts 2015

To uger away....


Om to timer kommer der en taxa og henter mig, for så skal jeg ned til Banegården og med en bus mod Billund. I morgen tidligt flyver jeg så ud i den store verden... Jeg skal to uger til USA. Det er en studietur, men der bliver også tid til at lege og opleve og gå på opdagelse. Jeg håber, at det bliver rigtig godt.

Turen derover bliver dog hård. Jeg har ikke sovet så godt de sidste par dage, og nu får jeg en nat med meget lidt søvn efterfulgt af 24 timer med flyveri og mellemlandinger. Jeg frygter lidt jetlag og generelt træthed, når jeg kommer derover. Jeg håber ikke, at jeg får to uger, hvor jeg konstant er træt.

Lige nu er jeg for nervøs omkring alt med transporten til lufthavnen, tidspres, boarding and all that jazz til at glæde mig rigtigt. Jeg flyver så sjældent. Jeg glæder mig dog også lidt til at lege luftshavn. Der er noget særligt over lufthavne, synes jeg. Det er jo sidste stop mod resten af verden. Jeg kigger på alle de forskellige mennesker og forestiller mig, hvor de skal hen og hvem de er. Og så er der shopping. Selvom jeg ikke køber noget, så er det sjovt at ose. Jeg skal dog købe blade!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar