torsdag den 9. april 2015

Rodarte


Jeg er på den ene side ret glad for Rodarte-kvindernes design og æstetik, men det er på den anden side ikke noget, jeg nødvendigvis synes er særligt klædeligt.
De tager tit fat i elementer, som repræsenterer rigtig dårlig smag og det uklædelige og sætter det ind i en ny sammenhæng, der giver det et kunstnerisk skær. Nogle gange bliver det cool. Andre gange forbliver det uklædeligt. Sommetider bliver det meget kostumeagtigt, mens til gengæld også nogle gange kommer noget originalt og rigtig fedt ud af det.

Jeg er glad for forårets kollektion. Der er noget 1970er street girl møder havfrue møder militæret over kollektionen, og det er allerede en ret sjov blanding, ikke? Som altid er der elementer, der er virkelig grimme, men der er også nogle meget brugbare ting i mellem, og meget af det er også bare inspirerende. Nej, det handler ikke så meget om at kopiere Rodartes look, men om at få nogle ideer ved at se på Rodarte-pigernes måde at bruge anderledes ting på nye måder.
De højtaljede bukser ser der ret fine ud med deres højhalsede skjorter og jeg kan også godt lide det dekorative bælte, der gik igen flere gange. Jeg ville aldrig hoppe i over-the-knee-sandalerne, men jeg kan godt sætte pris på deres drama på catwalken og i modeserierne. Mili-jakkerne er cool og fine, og jeg kan rigtig godt lide kjolerne til min egen overraskelse. Lidt editing og så er der meget brugbart at komme efter, så ss15 er slet ikke så mærkelig, som Rodarte nogle gange kan være.

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET











































Ingen kommentarer:

Send en kommentar