tirsdag den 18. august 2015

Dressing like a nice girl


Igen er mine store solbriller helt absurde og åndssvage at se på. Jeg er heller ikke så god til at matche solbriller med outfits. Jeg tager som regel de solbriller, jeg kan finde, og dem her ligger i øjeblikket i grab-me-afstand!
Jeg er hoppet i en skirt-shirt-cardigan-kombination, hvilket er en evig klassiker. Skjorten er fra Diesel og er en aflagt sag fra en veninde. Den er ret fin, men den er frygtelig kort, så jeg får den ikke brugt så tit. Der skal en højtaljet nederdel til som her, medmindre man vil vise maveskind, og det er jeg ikke så meget for. Måske min veninde havde det på samme måde? Måske hun bare ikke har (mentalt) plads til tøj, man-kun-bruger-en-gang-om-året, som jeg har. Jeg er ikke så god til at rydde ud i mit tøj. 

Nederdelen er fra Zara. Den er blå og har en (fake) slå-om-detalje, der gør den en smule assymmetrisk. Det er bare lidt svært at se her. Jeg har købt den online, og jeg købte den i small. Jeg ligger tit mellem small og medium i Zara, så det er altid lidt et sats, når man skal vælge størrelser. Jeg er lidt usikker på, om jeg valgte rigtigt med nederdelen her. Jeg kan godt passe den, men måske skulle den have siddet lidt anderledes? Vi har ikke Zara i Aarhus, men jeg falder tit over ting under udsalget online.. Jeg er dog ikke vanvittigt imponeret over pasformerne hos Zara, så jeg skal huske ikke at lade mig forblænde af deres evne til at få tøjet til at se cool ud på hjemmesiden. Jeg gad virkelig godt, at Zara åbnede igen i Aarhus, så man kunne se, mærke og prøve tøjet først!


Cardiganen er i cashmere og fra Ganni. Den er købt brugt på et tidspunkt, hvor jeg havde cashmere på hjernen. Det er så blødt og dejligt og pokkers dyrt, så jeg var glad, da jeg fandt denne her til en god pris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar