onsdag den 7. oktober 2015

Danske modeller på catwalken i Paris spring 2016


Så er det slut for modeugen i Paris, og for de store internationale modeuger i det hele taget. Det har været spændende at følge med, og jeg glæder mig til at se, hvilke shows jeg husker, når jeg om et lille halvt år begynder at interessere mig for forårskollektionerne igen. Lige nu kan jeg ikke mærke, om jeg faldet for nogle shows, så nu må vi se. Céline var dog stærk som altid, og undertøj-som-tøj-tendensen var stor, så i dette indlæg lægger vi ud med den danske model Mathilde Brandi, der brændte igennem hos Céline. Jeg forventer, at Mathilde får en god "print"-sæson, og jeg krydser fingre for en kampange til hende fx for Céline!
Ellers gik Lululeika Ravn mange gode shows i Paris. Newcomer Sandra Schmidt fik en god sidstedag med en semi-exclusive for Louis Vuitton (hun gik dog også for Cedric Charlier en af de første dage i Paris, som exclusive'en er måske først kommet efter det?) og derefter gik hun for Miu Miu. De to tvillinger Cecilie og Amalie Moosgaard gik rigtig gode shows som Valentino, Sonia Rykiel og Miu Miu (alle sammen), mens Amalie Schmidt, Aia Busk og Sophie Rask dukkede op fine steder. Hos Hedis Slimanes Saint Laurent dukkede Signe Lund op som exclusive. En anden Lund - Emma - gik for Giambatista Valli. Nadja Bender var en del af en "instagram-super-model-cast" hos Balmain, og Frederikke Falbe var igen semi-exclusive for Celine med en enkel ekstra optræden for Stella McCartney. Der var i det hele taget rigtig mange danske modeller.
Skuffelser? Freja gik ikke for Louis Vuitton. Der var ingen danskere for Chanel, som plejer at være fyldt med danskere. Et par danske modeller fik ikke den sæson, man kunne have håbet på. 

Jeg har taget det modeller med, som jeg ved er danskere, men hvis der dukker flere modeller op, så opdaterer jeg indlægget)

^Mathilde Brandi for Céline

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET

^Nadja Bender for Balmain

^Frederikke Falbe for Stella McCartney

^Sophie Rask for Alexander McQueen

^Line Brems for Louis Vuitton

^Signe Lund for Saint Laurent Paris

 ^Amalie Moosgaard for Miu Miu

^Cecilie Moosgaard for Miu Miu

^Amalie Schmidt for Valentino

^Sandra Schmidt for Louis Vuitton

^Charlotte Lindvig for Loewe

^Aia Busk for Alexander McQueen

^Lululeika Ravn for Valentino

^Regitze Christensen for Isabel Marant

^Emma Lund for Giambatista Valli

^Laura Julie for Carven

^Anne Mette Ryom for Yohji Yamamoto

^Emma Oak for Maison Rabih Kayrouz 

^Ida Mikkelsen for the Row

Ingen kommentarer:

Send en kommentar