fredag den 8. april 2016

Guccis trompe d'oeill cartoonish pink dress


Denne pink/røde kjole fra Gucci har været mere end populær i de første tre måneders modeblade fra den nyeste sæson. Den var på forsiden af engelsk Vogues marts-nummer, og der er næsten ikke det blad, som ikke har vist den.
Den er speciel, fordi den næsten ligner en kjole fra en jumbobog eller Anders And-blad. Den er tæt på at ligne et kostume fra Disney-land, men undgår det akkurat og bliver i stedet luksusmode.
Der var flere looks i Guccis kollektion, som var tegneserieinspireret eller med sorte kanter, der gav en form for trompe d'oeill effekt. 
Jeg har set andre mærker bruge tricket med sorte kanter i de sidste fem-seks år, så det er ikke decideret nytænkende for Gucci. Flere ting har man kunne købe på asos - måske stadigvæk? Det interessante er nok mere, at Guccis designer formår at tage legesyge, småtacky ting ind og gøre dem luksusagtige. Dette er Gucci og ikke Moschino, men folk sluger det.
Jeg har også overgivet mig til Guccis nye overlæssede quirky looks uden helt at kunne forstå det.
Nedenfor kan I se kjolen på en masse forskellige modeller, fotograferet i forskelligt lys, fra forskellige vinkler og i forskellige stemninger. Velbekomme.

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET


Ingen kommentarer:

Send en kommentar