tirsdag den 13. september 2016

I want: Zara skindjakke i grøn


Det jeg leder allermest efter, og som jeg kan mærke, jeg ikke finder, før det er vinter og dermed lidt for sent, er en overgangsjakke. Den skal være kort og have en krave og gerne være "lige" i sit snit.
Der er supermange bomberjackets i øjeblikket, men de har ikke kraver, og de har elastisk forneden. Det klæder ikke min krop særlig godt. 
Der er mange denim jackets, som faktisk har et snit, der ligner det, jeg leder efter, men jeg gider ikke denim. Det er ikke så rart at have på, synes jeg. Egentlig ville jeg gerne have noget, der var lidt varmere end denim eller tynd bommuld. Den måtte gerne være lidt foret eller hvad, man nu siger...

Jeg har dog fundet denne jakke på Zara, som jeg rigtig godt kan lide og som giver mig lidt Miu Miu-feel. Desværre er den for dyr for mig, da den koster 999 kroner. Den er i skind, hvilket nok er forklaringen, så jeg køber den ikke, men den er virkelig fin.

Det er overraskende hvor få andre, jeg kan finde, som ligner en jakke, jeg gerne vil have. Især fordi det jeg leder efter gerne må være meget mere simpel end dette jakke. Ensfarvet er fint, men nej, der er masser af tøj at vælge i mellem, men det er alligevel meget den samme stil, der dominerer, og når man leder efter noget andet, så er det bare ærgerligt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar