fredag den 21. oktober 2016

Blå kjole inspireret af militæruniform fra Roberto Cavalli


Det er ikke mere end et par sæsoner siden, at Roberto Cavalli gik på pension og overlod posten som chefdesigner for sit namesake label til sin tidligere elev Peter Dundas, der indtil da havde designet for Emilio Pucci. Nu har Peter Dundas forladt Roberto Cavalli - blevet opsagt eller fyret, om man vil - og endnu en omgang musical chairs for designere kan begynde. 
I dag kom det frem, at Marnis grundlægger og chefdesigner Consuela Constiglioni trækker sig - frivilligt og på eget ønske, forlyder det, og også Marni får ny designer. Der er næsten ikke det brand tilbage, som ikke skifter ud i øjeblikket. For nogle få år tilbage sad alle designere sikkert i deres sæde og der var ganske få udskiftninger. Nu sker det hele tiden, og designere holder kun få år i chefsædet. Det er lidt skørt, det hele, og ærgerligt, når designere, man godt kan lide, bliver udskiftet.
Det er synd ift Peter Dundas. Han havde noget fin kørende for Emilio Pucci, men hans skifte til Roberto Cavalli virkede ikke helt så godt, som man havde forventet. Hos Emilio Pucci har man skiftet stil og måske kommer det til at fungere i længden, men mange savner Dundas. Ikke mærkeligt ovenpå fyringen fra Cavalli, at folk i bagklogskabens lys siger, at han skulle være blevet hos Pucci...
Efterårets og den kommende foråssæson er stadig designet af Peter Dundas, og så må vi se, hvad han derefter finder på. Jeg kunne ikke forestille mig, at han forsvinder fuldstændig fra designscenen, men det kan være, at han får sig en lille pause.
Jeg er i øvrigt ret vild med kjolen her, i hvert fald på billeder. Den blå farve, militær-looket foran samt det løse, lette og lange skørt giver en flot effekt..

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET


Ingen kommentarer:

Send en kommentar