lørdag den 19. juli 2014

Én Statement Ørenring


Det bliver en sæson, tror jeg, hvor vi kommer til at se så helt ekstremt mange modeserier med Célines og Louis Vuittons (herover) statement ørenringe, der kun skal sidde i det ene øre. 
Mon det bliver en regulær trend? Altså noget almindelige mennesker kommer til at kopiere? 
Vi skal nok se nogle prominente bloggere promovere looket, men vil du?

Jeg har ikke selv huller i ørerne, så dette bliver en af de mulige trends, jeg bare kommer til at holde øje med fra sidelinjen. Jeg synes, at det ser godt ud i Céline og Louis Vuittons runway-shows, så på den ene side kan jeg godt forstå, hvis man hopper med på vognen, men det virker selvfølgelig altid lidt uselvstændigt at rocke én ørenring lige nu, "fordi det er mode" (jeg er panisk angst for at være for moderigtig, fordi jeg synes, at det signalerer uselvstændighed og mangel på kreativitet). Man skal selvfølgelig altid bare gøre det, man har lyst til, og tage det på, man godt kan lide. 


^Eksempler fra Louis Vuitton og Céline.

^Eksempel på ørenrings-tendensen, der helt sikkert kommer til at dominere lidt for mange modeserier i den kommende tid. Her Hailey Clauson i fransk Elle.

^Og lige et par sidste eksempler fra Louis Vuitton, fordi nu havde jeg fundet billederne;)

2 kommentarer:

  1. Jeg kan allerede nu se i div catwalktillæg, at din forudsigelse holder �� Og jeg har da overvejet st hoppe med på bølgen, men jeg synes, det bliver for poppet. Så det bliver nok ved tanken.... Og billederne!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe... Ja, det er lidt poppet...Ej, jeg kunne sikkert ikke lade være med, hvis jeg nu havde huller i ørerne, at tage til fest et par gange med kun én ørenring, og så bare bruge én man havde i forvejen (hvis man nu i forvejen havde én med lidt volumen eller længde.) Det er jo en fin ide set før, som man pludselig bliver mindet om. At gøre det til en fast ting hele sæsonen er for fjollet.

      Slet